Obnoviť stránku

CANDY AQUA 1042D1/2-S

4,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

CANDY AQUA 1042D1/2-S

Spredu plnená práčka, ktorá sa ideálne hodí do malých bytov, garsóniek, na chatu alebo chalupu, kde je zriadená prípojka vody. Naraz s ňou vyperiete až 4 kg bielizne a na výber máte zo 16 pracích programov, inteligentne zvolených na rôzne typy tkanín. Zaujme vás aj nízka spotreba energie a vody, čím práčka šetrí vašu peňaženku a vďaka malým rozmerom aj miesto. Všetko je navyše zobrazené na prehľadnom LCD displeji.

Kľúčové vlastnosti

  • Malé rozmery
  • Príjemný moderný dizajn
  • Nízka spotreba vody a elektrickej energie
  • Vysoká účinnosť prania
  • Digitálny LCD displej

Výber toho správneho programu

S každým programom dosiahnete perfektný výsledok, či už ide o bavlnu, syntetiku alebo jemné materiály. Obľúbite si zvlášť rýchle programy, ktoré vyperú vašu bielizeň do 14, 30 alebo 59 minút. Oceníte funkciu odloženého štartu až o 24 hodín, ktorá umožňuje nastaviť dobu prania na nočné hodiny, kedy je sadzba za elektrinu najnižšia.

Kód:  FAC1195
Produktové číslo:  31006635
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17