Obnoviť stránku

Call Of Duty: Advanced Warfare – PS4

4,3 19 hodnotení

Call Of Duty: Advanced Warfare – PS4

Vývojári zo štúdia Sledgehammer Games dostali tri roky času a podľa úvodných ukážok to vyzerá, že rozhodne nijako nelenili. S atraktívnym námetom prichádza aj vertikálny dizajn úrovní a poriadna porcia futuristických vylepšení. Opäť teda ide o neskutočnú adrenalínovú jazdu od začiatku až do konca. To nemôže byť nič iné ako legendárne Call of Duty a milióny hráčov po celom svete oslávia na začiatku novembra svoje predčasné Vianoce. Tento rok to bude skutočný hit!

Singleplayer vo filmovom strihu

Famózny hollywoodsky herec Kevin Spacey sa zhostil úlohy šéfa najväčšej súkromnej vojenskej organizácie a s veľkou mocou rastie aj chuť pohnúť ľudskými dejinami na svoju stranu. V roku 2045 disponuje vlastne jedinou schopnou armádou a stojí tak v centre všetkého vojenského aj politického diania. Ako elitný vojak sa vydáte plniť úlohy po celom svete a možno postupom času dôjdete k zisteniu, že tu niečo nehrá.
V neďalekej budúcnosti sa za vojaka nepovažuje vymakaný chlapík v zelených teplákoch, ale doslova ide o monštrum osadené v špeciálnom exoskeletone, ktorý dodáva nadľudské schopnosti. Skákanie do výšky niekoľko poschodového domu, obracanie áut do obrannej barikády a mnohé ďalšie vylepšenia vás privedú do vysnívaného akčného neba. Možno ešte o kúsok vyššie sa pozriete ihneď po aktivácii multiplayerového režimu.

Jasná jednotka pre masívne online bitky

S príchodom exoskeletonov dostáva hra viacerých hráčov úplne nové pravidlá. Spoločne s nárastom fyzickej sily totiž oblek disponuje aj batériou, vďaka ktorej možno krátko používať špeciálne schopnosti. Vznášanie sa, neviditeľnosť, ale aj nepriestrelný štít si rýchlo obľúbite a postupným levelovaním sa otvoria ďalšie možnosti. Lenže zabudnite na to, že budete mať vždy prístupné všetko - ani náhodou. Už tu je položený poctivý základ pre tímovú réžiu a premyslenú spoluprácu.
Aj v Advanced Warfare je prítomný prepracovaný systém odmien a tvorcovia ich sľubujú viac než tisíc. Rôzne zbrane, bonusy na vylepšenie exoskeletonov aj jedinečné vybavenie postáv sú dostupné v troch kvalitatívnych stupňoch: Enlisted, Professional a Elite. Ešte než s novým vybavením vyrazíte do boja, bude dobré sa bleskovo prepnúť do virtuálnej strelnice, kde všetko pohodovo otestujete. Hanbu pred tímovými parťákmi si určite nechcete urobiť. O grafickom poňatí vypovedajú všetky herné obrázky a následne aj trailery.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný, Strieľačky
Herné prostredie Military, Historické epochy
Herné mechaniky PvP
Grafické spracovanie hry Z pohľadu prvej osoby

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Násilie, Online

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia Základná

Séria

Herné a filmové série Call of Duty

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5, PlayStation 4
Licencia Škatuľová

Multiplayer

Multiplayer Online

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia Neoptimalizované pre Next-gen
Kód:  MSX112b
Produktové číslo:  87264UK

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06