Obnoviť stránku

C-TECH Raiden

4,3 52 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

C-TECH Raiden

Slúchadlá C-TECH Raiden sú moderné a štýlové slúchadlá šité na mieru všetkým hráčom počítačových hier rovnako ako milovníkom multimédií, ktorí sa nezaobídu bez špičkového zvuku. Pohodlné náušníky slúchadiel s čalúneným nastaviteľným hlavovým mostom sa dokonale prispôsobia tvaru vašej hlavy, čím sa postarajú o to, že aj po hodinách hrania sa budete stále cítiť v pohodlí. Veľmi kvalitné 40mm meniče s frekvenčným rozsahom 20-20000 Hz k vašim ušiam dostanú veľmi kvalitnú a vernú reprodukciu akýchkoľvek zvukových efektov s ostrými výškami a hlbokými basmi, takže vám žiadny herný nepriateľ už neunikne. S uzavretou konštrukciou slúchadiel sa nemusíte báť, že by vás rušili zvuky okolitého prostredia. Nechajte sa tak vtiahnuť do víru hry a plne sa sústreďte na likvidáciu svojich nepriateľov.

Sloboda pre vaše hranie

Slobodu pri hernom zážitku vám poskytne dvojmetrový opletený kábel, na ktorého konci sa stretnete s 3,5mm 4pólovým jackom. Prostredníctvom citlivého mikrofónu, ktorým slúchadlá disponujú, sa k vašim spoluhráčom dostane vždy čistý a zrozumiteľný hlasový prejav, preto môžete bez starostí z nedorozumení plánovať so spoluhráčmi, tú najlepšiu hernú taktiku. Mikrofón využijete aj na komunikáciu cez Skype alebo ako handsfree k telefónu. Ak mikrofón nechcete používať, stačí ho vypnúť na ovládanie umiestnenom na kábli slúchadiel, kde si možno tiež prispôsobiť hlasitosť.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Červená
Kód:  MC507i
Produktové číslo:  GHS-03R
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11