Obnoviť stránku

C-tech MP107B teleskopický selfie držiak

4,2 71 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

C-tech MP107B teleskopický selfie držiak

Ukáž svetu, že nie si pozadu! Chceš svojou selfie tromfnúť Škromacha? Tu je nástroj, ktorý tvojim selfíčkám dodá ten pravý šmrnc. Selfie tyč má zabudovanú bluetooth spúšť priamo v rukoväti, takže nepotrebuješ žiadne externé ovládače. Proste urobíš cvak a môžeš rovno zdieľať. Naviac je koncipovaná tak, že sa do nej zmestí aj kompaktný fotoaparát.

Tento držiak na telefón či kameru prichádza v ľahučkom prevedení, ľahko ho natiahnete či naopak zložíte do prepravných rozmerov. Vďaka tomu nebude žiadnou príťažou na cestách po divočine a v mestských džungliach. Tyč má 7 výsuvných častí a vydrží nabitá asi 4 dni. Unesie zariadenie vážiace až pol kila a je kompatibilný so všetkými telefónmi s funkciou Bluetooth a Androidom 3.0 a vyšším. Do držiaku ľahko vložíte telefón o rozmere medzi 5,5 a 8,5 cm. V balení nájdete monopod, nabíjací kábel, držiak na mobil a silikónový nadstavec držiaka.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Dĺžka

Dĺžka min. 20 cm
Dĺžka max. 107 cm

Vlastnosti

Vlastnosti Ovládanie cez Bluetooth, Statívový závit
Maximálna šírka telefónu 85 mm

Materiál

Materiál Kov
Kód:  MC603e
Produktové číslo:  MP107B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18