Obnoviť stránku

C-TECH MIC-02

4,2 52 hodnotení
9,90 €

C-TECH MIC-02

Chcete pri tvorbe vyzerať ako profík? Pri kúpe mikrofónu MIC-02 od spoločnosti C-TECH toho nepochybne dosiahnete a ešte ušetríte. Tento mikrofón však nepôsobí kvalitne len vďaka svojej vizuálnej stránke. MIC-02 ponúkne frekvenčný rozsah 50 Hz až 16 kHz. Mikrofón je možné k zariadeniu pripojiť pomocou 2,5 m kábla s pozláteným stereo konektorom jack 3,5 mm. Ak vám však nevyhovuje bežný konektor, môžete využiť pribalenú redukciu jack stereo 3-pin/4-pin pre zariadenia, ktoré sú vybavené zlúčeným konektorom pre mikrofón a slúchadlá. Pre umiestnenie mikrofónu podľa vlastných potrieb poslúži podstavec, ktorý je tiež súčasťou balenia. Na mikrofóne sa nachádza aj dvojica tlačidiel, ktorá slúži na úpravu hlasitosti a vypnutie/zapnutie zariadenia.

5 dôvodov pre kúpu C-TECH MIC-02

  • Moderný a kvalitný mikrofón
  • 2,5 m dlhý kábel s pozláteným 3,5 mm jackom
  • Tlačidlá ON/OFF a regulácia hlasitosti priamo na zariadení
  • Kardioidná smerová charakteristika pre potlačenie hluku
  • Praktická trojnožka a redukcia súčasťou balenia

Nenechajte sa rušiť

Konštrukcia mikrofónu C-TECH MIC-01 bola navrhnutá tak, aby potláčala aspoň čiastočne okolitý šum. Preto pre výrobu mikrofónu bola zvolená kardioidná smerová charakteristika, ktorá zachytáva hluk vychádzajúci spoza zariadení a zabraňuje jeho priechod do záznamu. Využitie tejto charakteristiky tak chráni vašu prácu pred nechceným znehodnotením.

 

Parametre a špecifikácia

Charakteristika mikrofónu

Zásada Kondenzátorový (elektretový)
Smerová charakteristika Smerový (kardioida)
Typ mikrofónu Stolný
Frekvencia od 50 Hz
Frekvencia do 16 000 Hz

Pripojenie

Pripojenie 3,5 mm Jack
Dĺžka kábla 2,5 m

Vlastnosti

Súčasť balenia Stojanček
Kód:  MD0712
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MIC-02
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12