Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

C-TECH KBN-01

4,1 28 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,89 €

C-TECH KBN-01

Numerická klávesnica v podaní C-Tech je skvelým príslušenstvom k notebookom bez numerického bloku kláves a navyše vám ponúkne ešte 4 extra kancelárske klávesy. Ľahko a rýchlo tak spustíte kalkulačku, e-mailového klienta, skočíte na domovskú obrazovku, alebo preskočíte na nový riadok formulára pomocou Tab klávesy. Ostatné klávesy sa vďaka nízkemu profilu pohodlne ovládajú, čo oceníte predovšetkým pri dlhej práci.

Kľúčové vlastnosti

  • Nízky profil kláves je pohodlný a skvele dopĺňa klávesnicu notebooku
  • 4 kancelárske klávesy navyše (Home, Tab, e-mail a kalkulačka)
  • Rýchle a jednoduché použitie

Jednoduché použitie

Numerická klávesnica je obzvlášť vhodná pre tých, ktorí často pracujú s tabuľkami, účtovníctvom a inými finančnými aplikáciami. Nie je potrebné inštalovať žiadne špeciálne ovládače, stačí len pripojiť do voľného USB portu a môžete ihneď začať pracovať. Kompatibilita s operačným systémom Windows XP a novšími verziami je zaručená.

 

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Typ Mechanická

Usporiadanie

Lokalizácia Česká
Typ klávesov Nízkoprofilové

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Multimediálne klávesy

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 8,5 cm (85 mm)
Výška 1,7 cm (17 mm)
Kód:  MC430b91
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  KBN-01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19