Obnoviť stránku

C-TECH Cronus

4,3 59 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

C-TECH Cronus

Veľmi lacná herná myš

Táto myš je ako stvorená pre nenáročných hráčov počítačových hier. Výhodnou stránkou myši, je predovšetkým jej perfektný dizajn, ktorý sa bude určite páčiť každému hráčovi, pretože skvele padne do ruky a pogumovaný povrch spríjemňuje držanie. Myš je osadená optickým chipsetom o maximálnom rozlíšení 2400 DPI. Samozrejmosťou, je potom možnosť nastavenia 4 hodnôt DPI, a to jednoducho jedným tlačidlom.

Elegantná a nádherná

Skvelému dizajnu, v kombinácii strieborného metalického pokovania po stranách myši a pogumovanej hornej časti, sekunduje veľmi elegantné modré podsvietenie myši. Myš sa k počítaču pripája veľmi jednoducho klasickým USB konektorom. Vďaka kvalitnému opleteniu a tienenému káblu o dĺžke dvoch metrov získava táto myš vyššiu odolnosť proti mechanickému poškodeniu a spoľahlivý prenos snímaných informácií.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 7,5 cm
Výška 4 cm
Hĺbka 12,5 cm

Pripojenie

Pripojenie Drôtová

Rozhranie myši

Rozhranie myši USB

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 2 400 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Funkcie tlačidiel Zmena DPI
Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Jednofarebné

Farba

Farba Čierna
Kód:  MC430d5
Produktové číslo:  GM-02

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16