Obnoviť stránku

BWM 149PH7/1-S

+ 11 rokov záruka na invertorový motor po registrácii
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BWM 149PH7/1-S

Najinteligentnejšia práčka na trhu

Práčka Candy BWM 149PH7/1-S je navrhnutá tak, aby zjednodušila váš každodenný život, ušetrila drahocenný čas a taktiež usporila výdavky za energiu. Vďaka inovatívnym funkciám, vrátane inteligentnej mobilnej aplikácie simply-Fi s možnosťou ovládania práčky hlasom či diaľkového prístupu k jednotlivým nastaveniam, je Candy Bianca v súčasnosti najinteligentnejšou práčkou na trhu. 


Intuitívne pranie s inteligentnými funkciami

Komfortné pranie umožnia rozmerné dvierka umiestnené v hornej polovici práčky, takže sa pri plnení bielizňou nemusíte priveľmi ohýbať. Otočný volič je mierne naklonený, aby bolo možné práčku ľahko ovládať aj v stoji. Candy Bianca pojme až 9 kg bielizne, preto je vhodná do veľkej domácnosti, kde obstojí predovšetkým vďaka svojej rýchlosti a energetickej úspornosti.


Kľúčové vlastnosti práčky Candy BWM 149PH7/1-S

  • Energetická trieda A+++
  • Kapacita na 9 kg bielizne
  • Biela farba s čiernymi dymovými dvierkami
  • Funkcia Zoom pre rýchle pranie
  • Dotykový LCD displej Smart Ring v češtine
  • 9 základných programov + Wifi programy
  • Ovládanie cez mobilnú aplikáciu Simply-Fi
  • Invertorový motor s tichým chodom
  • Ošetrenie parou Easy Iron pre ľahké žehlenie
  • Odložený štart až 24 hodín
  • Bezpečnostná zámka dverí
  • Ochrana proti úniku vody Antioverflow

Intuitívne ovládanie pomocou dotykového displeja

Už nemusíte zdĺhavo nastavovať prací program, všetko v okamihu navolíte pomocou intuitívneho soft touch displeja s veľkými ikonami a českou lokalizáciou. Rozhranie Smart Ring umožní kombinovať 8 najbežnejších týždenných cyklov so 4 najpoužívanejšími programami. Celkovo možno nastaviť viac ako 700 kombinácií, takže môžete zvoliť vždy najlepšie riešenie pre konkrétny typ bielizne.


Bielizeň vypratá iba za 59 minút

S funkciou Zoom dosiahnete najlepšie výsledky prania akejkoľvek tkaniny pri ľubovoľnom programe za necelú 1 hodinu, čo nedokáže žiadna iná práčka. Exkluzívny systém Mix Power Jet+ vstrekuje prací prášok priamo medzi bielizeň, čím spolu so systémami Boost Heating System a CPU Accelerator zaručí najlepšie výsledky prania v najkratšom čase a pri nižších teplotách.


Ovládajte práčku hlasom

Mobilná aplikácia Simply-Fi umožní ovládať práčku Candy Bianca pomocou hlasových príkazov. Môžete napr. hlasovým povelom spustiť pranie, alebo požiadať práčku o radu pri výbere vhodného programu. Práčka vďaka špeciálnemu algoritmu dokáže komunikovať prostredníctvom mobilnej aplikácie a viesť s vami naozajstný dialóg.


Komunikujte s práčkou Bianca na diaľku

Prostredníctvom WiFi siete a aplikácie Simply-Fi môžete napr. diaľkovo zapnúť prací cyklus, skontrolovať aktuálny stav prania či aktivovať funkciu, ktorá po skončení programu udrží vašu bielizeň dlhú dobu sviežu. V aplikácii nájdete rozsiahlu ponuku ďalších pracích programov, funkciu pre kontrolu komponentov alebo režim autoúdržby, ktorý vás bude včas informovať o potrebe vyčistenia filtra či bubna práčky. 


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 70 kg

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,5 m (1,5 m)

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 9

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 52 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Invertorový motor, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Ovládanie mobilom
Technológie práčky Aquaoverflow

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  CANPR056
Produktové číslo:  31008084
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19