Obnoviť stránku

BVLGARI Omnia Golden Citrine EdT 65 ml

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
59,90 €

BVLGARI Omnia Golden Citrine EdT 65 ml

V prípade, že preferujete dámske vône, potom by ste mali vyskúšať toaletnú vodu BVLGARI. Dámska toaletná voda BVLGARI vám zabezpečí potrebnú dávku sebavedomia na každý náročný deň. Kvetinové tóny vás budú sprevádzať cestou plnou rozkvitnutých kvetov. Láska, vášeň a túžba patrí medzi silné emócie, ktorými je naplnený flakón tohto omamného parfumu. Orientálna vôňa je teplá, bohatá a zmyselná s hlbokým vplyvom na vašu osobnosť. Jej intenzita sa bude vynímať hlavne v chladnejších mesiacoch. Odhaľte svoju osobnosť všetkým naokolo s toaletnou vodou BVLGARI, ktorá vám dodá odvahu prejaviť svoje emócie a podeliť sa o svoje pocity.

Toaletná voda BVLGARI Omnia Golden Citrine EdT 65 ml ...

Kľúčové vlastnosti toaletnej vody BVLGARI Omnia Golden Citrine EdT 65 ml

  • Toaletná voda BVLGARI kombinuje dámske tóny vôní
  • Hlavnej zložke dominuje orientálna prímes
  • S hlavnou zložkou ide ruka v ruke aj vedľajšia kvetinová prímes
  • Medzi pridanými vonnými zložkami nechýba ani céder a jazmín
  • Nechajte sa unášať na krídlach talianske toaletnej vody BVLGARI
  • Objem flakónu dosahuje 65 ml
  • Vyskúšajte túto vôňu pri rôznych príležitostiach

Toaletná voda BVLGARI prináša špecifickú vôňu

Prevoňajte svoj deň a vytvorte z obyčajného okamihu nezabudnuteľný zážitok vďaka toaletnej vode BVLGARI. Hlavná orientálna a vedľajšia kvetinová vôňa premenia váš bežný deň na nezabudnuteľné zážitky plné emócií. Zatiaľ čo budete nasávať nevtieravú a živú vôňu, osviežujúce akordy vonných zložiek, konkrétne céder a jazmín, sa postará o nezabudnuteľné spomienky. Nápaditý flakón talianske toaletnej vody BVLGARI je plný energie a zmyselnosti, ktorú vám prepožičia pri akejkoľvek príležitosti. Jej objem dosahuje 65 ml. Táto toaletná voda sa hodí na bežné dni, ale urobíte s ňou dobrý dojem aj na slávnostnejších akciách. Bude vám skvelým spoločníkom na romantickej schôdzke aj pracovnej večeri.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Orientálna
Vonné zložky Céder, Jazmín
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 65 ml
Kód:  KPFC1779
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  783320410888

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01