Obnoviť stránku

BULL'S-EYE červený

4,7 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BULL'S-EYE červený

Používanie inteligentného mobilného telefónu už patrí medzi štandardné činnosti väčšiny z nás. Pri nasadnutí do auta však nemusí zábava končiť, ale naopak začínať. Čo tak navigácia na miesto schôdzky, vyhľadanie dobrej reštaurácie alebo sa jednoducho chcete vyhnúť dopravnej zápche v popoludňajšej špičke? Áno, toto všetko môžete používať.
S pravdepodobne najmenším držiakom na smarttelefón do auta, nie je vôbec žiadna práca. Umiestnite ho na prístrojovú dosku kamkoľvek, stačí vám k tomu malý voľný plochý kúsok palubovky. Bull 's Eye je unikát aj v tom, že je univerzálny pre akýkoľvek typ telefónu a výborne drží stabilný náklon obrazovky, aký si vodič plynule nastaví. Nemusíte riešiť žiadne nastavovanie klepiet či podobných úchytných spôsobov. Telefón upevníte v Bull 's Eye tak, že ho len priložíte. Zvyšok zaistí špeciálny neodymiový magnet , ktorý si telefón k sebe sám dotiahne a usadí do správnej polohy. Bull 's Eye výborne drží telefón, tak aj jeho náklon, a nepohne sa ani na tej najhoršej ceste. Dokonalejší systém uchytenia telefónu v aute už snáď ani nemôže existovať.
A nie len to, použitie držiaka sa neobmedzuje iba na automobily. Môžete ho používať prakticky kdekoľvek, kde potrebujete mobilný telefón ale máte zaneprázdnené obidve ruky.
Parametre a špecifikácia:
Rozsah uchytenia:
Pre inteligentné telefóny 3,5-5,8 palcov

Kód:  EAIE004e
Produktové číslo:  BE-MH-RD

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14