Obnoviť stránku

Bugatti Slim Case Dublin ML červené

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bugatti Slim Case Dublin ML červené

Bugatti Slim Case Dublin ML přestavuje univerzální luxusní pouzdro pro váš mobilní telefon o velikosti ML. Ideální je pro Apple iPhone 5 a Samsung Galaxy S4 mini. Pouzdro je vyrobeno z kvalitní kůže s kontrastním prošíváním švů, takže má jedinečný a specifický design. Vnitřek pouzdra je vystlán sametem, aby byla zajištěná dokonalá ochrana displeje proti poškrábání a šmouhám. Samet navíc perfektně čistí displej při každém vložení telefonu do pouzdra.  
Díky speciální EasyRelease technologii můžete mít telefon ihned po ruce, protože vyndání z pouzdra pomocí elastického pásku je otázkou vteřiny. Bezpečnost telefonu zaručuje uzavírání na magnet. Případnému pádu zabráníte využitím smyčky na pásek na zadní části pouzdra. Rozměry pouzdra jsou 135 x 68 x 25 milimetrů. 

Parametre a špecifikácia

Typ a materiál

Materiál Koža
Pružnosť/tuhosť puzdra Mäkké

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Ochrana displeja pred poškriabaním
Kód:  GC221v4
Produktové číslo:  08304

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04