Obnoviť stránku

BTV Wallet

36,06 €

BTV Wallet

Ocitli ste sa v situácii, keď nutne potrebujete nejaké bezpečné, ale pritom lacnejšie riešenie na ochranu dôležitých zmlúv a dokumentov alebo menšej sumy peňazí? Potom teda vás zaujme sejf, ktorý pre vás bude tým správnym rozhodnutím. Sejf do domácnosti BTV Wallet patrí k najobľúbenejším produktom medzi používateľmi z tejto kategórie. Diskrétne totiž uschová zmluvy, listy, menšiu sumu peňazí alebo šperky nižšej hodnoty. Za veľkú výhodu tejto schránky možno považovať jej prenosnosť, máte teda vo svojich rukách, kde bude stáť. Za spomenutie ďalej stojí, že u sejfu, na rozdiel od trezora, nemôžete očakávať certifikát zámku a plášťa. Ale aj napriek tomu sa nemusíte o svoje veci báť, fakt chýbajúceho certifikátu je kompenzovaný nižšou obstarávacou cenou sejfu. Farba povrchu BTV Wallet je čierna a žltá. Účinná a kvalitná ochrana je základom pre život bez strachu o vaše cennosti.

Zaujímavé parametre BTV Wallet

  • Domáci sejf sa ľahko ovláda a vzhľadom na jeho rozmery ho aj bez problémov schováte
  • Ak chcete, môžete ho kedykoľvek ľahko premiestniť aj vďaka jeho menším rozmerom

Rozmery sejfu BTV Wallet

Pred kúpou sejfu je dôležité vedieť, čo doň vložíte na úschovu. Sejf BTV Wallet svojimi rozmermi zapadá medzi veľké produkty svojej kategórie. Konkrétne vonkajšie rozmery dosahujú 210 × 150 × 70 cm. Vnútorné rozmery potom predstavujú 200 × 120 × 60 cm. Bezpečnosť sejfu spoznáte viac podľa opláštenia než podľa vyššej hmotnosti sejfu. Tá jeho zabezpečenie nezvyšuje. Nad hmotnosťou by ste sa teda mali zamýšľať predovšetkým kvôli sťahovaniu. Tento produkt BTV disponuje hmotnosťou 1 kg.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Fungovanie Samostatne

Vlastnosti

Typ trezora Domáci trezor
Ukotvenie Prenosný

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 210 cm
Vonkajšia hĺbka 70 cm
Vonkajšia šírka 150 cm
Hmotnosť 1 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 200 cm
Vnútorná šírka 120 cm
Vnútorná hĺbka 60 cm

Farba

Farba Čierna, Žltá
Kód:  VAMA044
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  12592.01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06