Obnoviť stránku

BTV Arzenal 63 tr. S1

Garancia najlepšej ceny
449,90 €

BTV Arzenal 63 tr. S1

Obzeráte sa po bezpečnom a zároveň lacnejšom riešení na uschovanie dokumentov alebo neveľkej sumy peňazí? V tom prípade je pre vás sejf tým správnym rozhodnutím. Ak ste majiteľom zbrane, viete, že jej skladovanie vyžaduje dôležité pravidlá. Sejf na zbrane vám pomôže s bezpečným dodržaním legislatívnych zákonov, umožní vám totiž uloženie streliva a zbrane do odlišného sektora. Svojím rozmerom je určený na krátke zbrane. Nemusíte sa báť sejf umiestniť kdekoľvek v priestore, takže odpadajú komplikácie s prípadným vŕtaním do steny. Za pripomenutie ešte stojí, že sejf nie je, v porovnaní s trezorom, vybavený certifikátom zámku a plášťa. Aj tak sa však nemusíte obávať straty svojich vecí, a navyše práve napriek chýbajúcemu certifikátu sa dočkáte nižšej obstarávacej ceny sejfu. Aby ste sa v ponuke vyznali, dostal sejf od výrobcu stupeň bezpečnosti, ktorý je v tomto prípade označený ako S1. Odomykanie je zaistené kľúčom, čo je ten najjednoduchší spôsob, u ktorého vám nehrozí strata kódu. Farba povrchu BTV Arzenal 63 tr. S1 je hnedá. Spoľahlivá a kvalitná ochrana je dôležitou súčasťou vášho pokoja, keďže už sa nemusíte o svoje cennosti báť.

Zásadné vlastnosti BTV Arzenal 63 tr. S1

  • Zbraňový sejf na uloženie vašich zbraní aj streliva
  • Patrí k ostatným produktom v bezpečnostnej triede S1
  • Zatváranie sejfu BTV Arzenal 63 tr. S1 je zaistené za pomoci kľúča
  • Sejf sa zaobíde bez privŕtania do steny, naopak, môžete ho umiestniť kamkoľvek do priestoru

Ďalšie vlastnosti sejfu BTV Arzenal 63 tr. S1

Pred kúpou sejfu si treba dopredu rozmyslieť, aký obsah budete chcieť uschovať. Sejf BTV Arzenal 63 tr. S1 býva vďaka svojim rozmerom radený medzi stredné produkty tohto radu. Vonkajšie rozmery sú po odmeraní 63 × 44 × 35,5 cm. Vnútorné rozmery potom predstavujú 50 × 43,4 × 30,1 cm. V žiadnom prípade sa nerovná, že čím vyššia hmotnosť sejfu, tím vyššie bezpečie. To má priamu súvislosť s opláštením. Hmotnosť budete potrebovať vedieť vo chvíli, keď sa budete chystať sťahovať. Tento produkt BTV dosahuje hmotnosť 40 kg.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ trezora Zbraňový trezor
Ukotvenie Do steny, Do podlahy, Voľne stojací
Bezpečnostná trieda S1
Zámok Na kľúč
Certifikácia Certifikovaný

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 63 cm
Vonkajšia hĺbka 35,5 cm
Vonkajšia šírka 44 cm
Hmotnosť 40 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 50 cm
Vnútorná šírka 43,4 cm
Vnútorná hĺbka 30,1 cm

Typ zbrane

Typ zbrane Na krátke zbrane

Farba

Farba Hnedá
Kód:  VAMA061
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  120044.01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04