Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

BS Acoustic WA220

100,39 €

BS Acoustic WA220

Digitálny HiFi zosilňovač WA220 BS ponúka vydarený nástroj na ozvučenie domácnosti, reštaurácie a akéhokoľvek ďalšieho zariadenia. Je naozaj miniatúrny a môžete ho nainštalovať aj do podhľadu, alebo kamkoľvek inam, kde je aspoň minimálny priestor. Vďaka pripojeniu WiFi umožňuje prehrávať hudbu z lokálnych aj internetových úložísk, internetové rádiá a podcasty. Okrem toho má vo výbave čítačku pamäťových kariet microSD a USB vstup, z ktorých môžete prehrávať hudbu vo formáte MP3. Nechýba ani štandardný 3,5 mm linkový vstup, na ktorý sa zosilňovač automaticky prepne, keď sa k nemu pripojíte. Na ovládanie je vhodné použiť aplikácie AudioCast, alebo Smart Sonix. Tie sú dostupné pre mobilné telefóny a tablety s operačnými systémami Android aj iOS.

Kľúčové vlastnosti zosilňovača BS Acoustic WA220

  • Streamovanie internetových rádií, podcastov, hudby z internetových úložísk a obsahu z miestnej siete LAN pomocou DLNA, či AirPlay
  • Streamovanie lokálnej hudby zo smartfónu, či tabletu, kde máte streamovaciu aplikáciu
  • Zosilňovač BS Acoustic WA220 je univerzálne zariadenie UPnP v sieti
  • Podporuje hudobné formáty MP3, WMA, WAV, FLAC, ALAC a formáty internetových rádií a podcastov
  • Obsluha streamovania a nastavenia hlasitosti prebieha vždy v streamovacej aplikácii
  • Využíva WiFi pripojenie 802.11 b/g/n, maximálna rýchlosť 150 Mb/s

Otvorený audio systém

Zvuk je možné prehrávať pomocou rôznych aplikácií, alebo priamo pomocou aplikácií internetových služieb ako sú napríklad Spotify, alebo iTunes. Streamovať je možné aj priamo z prehrávačov smartfónov a tabletov. Predpokladom je, že aplikácie musia byť schopné vybrať zariadenia UPnP v sieti a streamovať prostredníctvom DLNA, alebo AirPlay.

BS Acoustic WA220 ponúkne Multiroom aj Solo režim

Zosilňovač BS Acoustic WA220 kontaktuje zdroj hudby priamo na pokyn od streamovacej aplikácie. Vďaka tomu sa streamovanie deje už bez potreby obsluhy telefónu, alebo tabletu a ten môže byť pokojne vypnutý. Do WiFi siete môžete prihlásiť aj niekoľko zosilňovačov BS Acoustic WA220 a získať tak ucelený multiroom systém. V streamovacej aplikácii potom vidíte všetky zosilňovače a určujete, aký zdroj hudby sa má kam posielať. V multiroom systéme je možné pracovať v režime SOLO (rôzna hudba do rôznych zariadení), alebo MULTI (vybrané zariadenia sú vzájomne obsahovo synchronizované).

Parametre a špecifikácia

Charakteristika

Počet kanálov 2.0
Výkon na kanál 15 W
Impedancia 4 Ohm, 6 Ohm, 8 Ohm

Vstupy

Jack 3,5 mm 1 ×
USB 1 ×

Výstupy

Reproduktorový výstup 2 ×

Funkcie

Ďalšie funkcie Ovládanie pomocou inteligentného zariadenia
Diaľkové ovládanie Nie
displej Nie

Rozmery

Šírka 74 mm
Výška 21 mm
Hĺbka 74 mm
Hmotnosť 0,2 kg

Farba

Farba Biela
Kód:  BSACe08
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  03-2-1115
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13