Obnoviť stránku

Brother QL-570

4,7 20 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Brother QL-570

Rýchla tlačiareň samolepiacich štítkov značky Brother je vhodná predovšetkým pre tých, ktorí so štítkovaním začínajú. Tlačiareň disponuje veľmi ľahkým používaním, ktoré však zabezpečí dokonalý vzhľad štítkov ľubovoľných veľkostí od 25 mm až do jedného metra. Je tak ideálnou voľbou do domácností a kancelárií, kde si vďaka nej môžete vytvoriť menovky, štítky pre šanóny, adresné a prepravné štítky alebo štítky pre CD a DVD médiá. Tlačiareň sa ľahko pripája k počítaču pomocou rozhrania USB a podporuje priamu tlač z aplikácií Microsoft Word, Excel a Outlook.
Pri tlači štítkov vždy dosiahnete čisto odstrihnuté hrany, o ktoré sa postará integrovaná jednotka automatického odstrihu. Tlačiareň je okrem jednoduchého používania a univerzálnosti aj veľmi rýchla. Dokáže vytlačiť až 68 štítkov za minútu pri skvelom rozlíšení 300 dpi. Veľmi poteší aj technológia priamej termotlače, ktorá znižuje prevádzkové náklady za toner a atrament. Tlačiareň je dodávaná s praktickým softvérom na tvorbu štítkov a s 8 metrovou rolou 62 mm papiera.
Parametre a špecifikácia:
Technológia tlače:
Priama termotlač
Rozlíšenie:
Až 300 dpi
Spotrebný materiál:
Rola papiera
Typy štítkov:
Predelené kontinuálne role
Maximálna šírka štítku:
62 mm
Rýchlosť tlače:
110 mm/s
68 štítkov/min
Rozhranie:
USB
Typ odstrihu:
Automatický
Dodávané príslušenstvo:
Softvér na tvorbu štítkov
8 m kontinuálna rola štítkov so šírkou 62 mm
100x štandardný adresný štítok

Parametre a špecifikácia

Typ

Technológia tlače Termotransfer

Pripojenie

Pripojenie USB

Farba

Farba Strieborná
Kód:  PB091
Produktové číslo:  QL570YJ1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18