Obnoviť stránku

Brother PT-P900W

Brother PT-P900W

Využite možnosti profesionálnej tlačiarne a vytvorte vysoko odolné samolepiace štítky. Je navrhnutá na tlač s nastaviteľnou šírkou od 3,5 až do 36 milimetrov a všetko zvládne rýchlosťou až 20 milimetrov za sekundu. Na ovládanie poslúži ovládací panel s tlačidlami a na orientáciu LCD displej. Pripojiť ju môžete k počítaču klasickým USB káblom, ale nezabudnite na užitočnú schopnosť bezdrôtovej tlače vďaka integrovanej WiFi.

Kľúčové vlastnosti tlačiarne Brother PT-P900W

  • Tlačiareň Brother poskytuje samolepiace štítky na profesionálnej úrovni
  • Vysoké rozlíšenie tlače
  • Nastaviteľná šírka tlače
  • Vysoká rýchlosť tlače
  • Integrovaná WiFi pre bezdrôtovú tlač
  • Presný odrezávací nôž
  • Vysoko odolné laminované štítky P-touch

Samolepiace štítky na profesionálnej úrovni

Tlačiareň Brother PT-P900W je opatrená presným nožom na odstrihnutie štítka a funkciou ľahkého odlepenia. Pre platformy Windows a Mac je pripravený program P-touch Editor, ktorý umožňuje profesionálne a rýchlo štítky navrhnúť. Vyznačuje sa priemyselným štandardom 1D a 2D čiarových kódov, importom log a ďalšej grafiky. Zvládne použiť aj fonty nainštalované vo vašom počítači. Štítok môžete opatriť čiarovým kódom či obrázkom. Vždy s istotou vysokého rozlíšenia a vynikajúcej čitateľnosti. Vďaka WiFi je možné aktivovať tlač aj na platformách Android a iOS.

Vysoko odolné štítky P-touch

Tlačiareň využíva vysoko odolné laminované štítky P-touch, ktoré sú navrhnuté tak, aby odolali nielen vode a slnečnému žiareniu. Vydržia dokonca aj chemikálie a testované boli aj pri extrémnych teplotách. Tieto špeciálne kazety sú v ponuke v niekoľkých rozmeroch aj farbách a vybrať si možno tiež silno priľnavé alebo flexibilné (ohybné).


Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie USB, WiFi

Rozmery

Výška 146 mm
Hĺbka 192 mm
Šírka 118 mm
Hmotnosť 1,48 kg

Výbava

Displej Informačný/segmentový

Farba

Farba Čierna, Sivá

Typ

Farba tlače Farebná
Technológia tlače Termotransfer
Určenie Do kancelárie

Vlastnosti

Rozlíšenie tlače 360 DPI
Max. šírka pásky 36 mm
Max. odporúčaná rýchlosť tlače 20 mm/s
Funkcie Podpora P-Touch editor
Kód:  PB097p
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PTP900WCYJ1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11