Obnoviť stránku

Brother PT-P750TDI

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Brother PT-P750TDI

Tlačiareň samolepiacich štítkov Brother vhodná do skladov aj do kancelárie. Ponúkne rýchlu tlač štítkov s rozlíšením 180 × 360 dpi s rýchlosťou až 30 mm za sekundu. Vďaka automatickému odstrihu nebude problém oddeliť potlačenú pásku od nepotlačenej. Obsahuje štandardný USB 2.0 port a pre bezdrôtovú komunikáciu možno využiť rozhranie WiFi alebo technológiu NFC. K tomu dostanete robustný tvrdý kufrík pre prepravu, akumulátor a 2 tlačové pásky.

Kľúčové vlastnosti

  • Prenosná tlačiareň štítkov
  • Rôzne úpravy štýlu, písma, rámčekov
  • Tlač na pásky s rôznou šírkou
  • Tvorba štítkov pomocou intuitívneho softvéru
  • Možnosť tlače z aplikácie pre mobilné telefóny
  • 3 druhy napájania (dodávaný akumulátor, adaptér, 6× AA (nie sú súčasťou)

Prevádzka kdekoľvek

Veľkým prínosom pri práci v teréne alebo na najrôznejších pracovných stanovištiach sú tri možnosti napájania prístroja. Na voľnom priestranstve môžete napájať prístroj pomocou šiestich AA batérií alebo prípadne dodávaným Li-ion akumulátorom BAE001. V budovách s prístupnou elektrickou zásuvkou môžete prístroj napájať pomocou adaptéra AD-E001.

Prístup z telefónu

Aby bola tlač štítkov ešte jednoduchšia, pre tlačiareň bola navrhnutá aplikácia pre inteligentné telefóny a tablety. Mobilná aplikácia je samozrejme dostupná pre platformu Android aj iOS, kde ju zadarmo stiahnete z príslušného obchodu s aplikáciami. V pohodlí si pripravte štítky a upravujte si ich podľa potreby.

 

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie USB, WiFi, NFC

Rozmery

Výška 143 mm
Hĺbka 152 mm
Šírka 78 mm

Farba

Farba Čierna
Kód:  PB097j7f
Produktové číslo:  PTP750TDIYJ1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02