Obnoviť stránku

Brother PT-D800W

Brother PT-D800W

Využite plné možnosti profesionálnej tlačiarne a vytvorte vysoko odolné samolepiace štítky. Vyniká robustným stolným vyhotovením a zároveň je vybavená praktickým držadlom na ľahký transport. K dispozícii je tiež šikovne riešený sklopný ovládací panel s LCD displejom. Tlačiareň je navrhnutá na tlač s nastaviteľnou šírkou od 6 až do 36 milimetrov a všetko zvládne rýchlosťou až 60 milimetrov za sekundu. Na ovládanie poslúži ovládací panel s tlačidlami a na orientáciu LCD displej. Pripojiť ju môžete k počítaču klasickým USB káblom, ale nezabudnite na užitočnú schopnosť bezdrôtovej tlače vďaka integrovanej WiFi. 

    

Kľúčové vlastnosti tlačiarne Brother PT-D800W

  • Samolepiace štítky na profesionálnej úrovni
  • Vysoké rozlíšenie tlače
  • Nastaviteľná šírka tlače
  • Sklopný ovládací panel s displejom
  • Vysoká rýchlosť tlače
  • Integrovaná WiFi na bezdrôtovú tlač
  • Tlačiareň Brother má presný odrezávací nôž
  • Vysoko odolné laminované štítky P-touch
    

Samolepiace štítky na profesionálnej úrovni

Tlačiareň Brother PT-D800W je vybavená presným nožom na odstrihnutie štítka a funkcií ľahkého odlepenia. Pre platformy Windows a Mac je pripravený program P-touch Editor, ktorý umožňuje profesionálne a rýchlo štítky navrhnúť. Vyznačuje sa priemyselným štandardom 1D a 2D čiarových kódov, importom log a ďalšie grafiky. Zvládne použiť aj fonty inštalované vo vašom počítači. Štítok môžete vybaviť čiarovým kódom či obrázkom. Vždy s istotou vysokého rozlíšenia a vynikajúcej čitateľnosti. Vďaka WiFi je možné aktivovať tlač aj na platformách Android a iOS.

Vysoko odolné štítky P-touch

Tlačiareň využíva vysoko odolné laminované štítky P-touch, ktoré sú navrhnuté tak, aby odolali nielen vode a slnečnému žiareniu. Vydržia dokonca aj chemikálie a testované boli aj pri extrémnych teplotách. Tieto špeciálne kazety sú v ponuke v niekoľkých rozmeroch aj farbách a vybrať si možno tiež silno priľnavé alebo flexibilné (ohybné).


Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie USB, WiFi

Rozmery

Výška 153 mm
Hĺbka 215 mm
Šírka 339 mm
Hmotnosť 3,4 kg

Výbava

Displej Grafický

Farba

Farba Čierna

Typ

Technológia tlače Termotransfer
Určenie Priemyselné využitie

Vlastnosti

Rozlíšenie tlače 360 DPI
Max. šírka pásky 36 mm
Funkcie Vertikálna tlač, Podpora P-Touch editor, Zrkadlová tlač
Kód:  PB097k1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PTD800WYJ1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17