Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Brother MFC-L2700DW

4,8 44 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Brother MFC-L2700DW

Výkonná čiernobiela bezdrôtová multifunkcia s podávačom dokumentov pre skener, fax aj kopírku a so špičkovou laserovou tlačou vo vysokom rozlíšení až 2400 × 600 dpi. Je vhodným nástrojom pre malé kancelárie, kde splní ekonomické aj kvalitatívne nároky väčšiny používateľov. Tlačiareň je schopná vytlačiť prvý výtlačok do 8,5 sekundy a dosahuje rýchlosť tlače až 26 stránok za minútu. Optimálne využitie každého listu z oboch strán zariadi automatický duplex.
Skenujte, faxujte a kopírujte pomocou automatického podávača - založte 35 listov a venujte sa iným veciam. S pomocou prehľadného dotykového displeja bude všetko hračkou. Na spracovanie náročnejších tlačových úloh je vložený špecializovaný procesor a integrovaná pamäť s veľkosťou 32 MB. Tlačiareň vyžaduje minimálny servis, a to aj vďaka zásobníku na papier na 250 listov a voliteľným vysokokapacitným tonerom.
Na pripojenie k počítaču poslúži bežne rozšírené USB 2.0. Pre viac pracovníkov sa určite hodí jej zasadenie do siete prostredníctvom LAN alebo integrovaného WiFi rozhrania, takže sa zaobíde bez káblov. S funkciami WiFi Direct a Apple AirPrint možno priamo tlačiť a skenovať s mobilnou elektronikou. Cloud služby Google Cloud Print sú ľahko prístupné na tlač, digitalizáciu a zdieľanie.

Parametre a špecifikácia

Typ

Farba tlače Čiernobiela

Funkcie

Funkcie Automatická obojstranná tlač (duplex), Fax, Kopírovanie a skenovanie

Pripojenie

Pripojenie USB, LAN, WiFi

Podporované formáty papiera

Skenovanie

Funkcie skenera Automatický podávač

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum 26 str./min.
Vstupný zásobník 250 listov
Maximálne mesačné zaťaženie 2 000 str./měsíc

Rozmery

Výška 316,5 mm
Hĺbka 398,5 mm
Šírka 409 mm

Výbava

Displej Informačný/segmentový

Farba

Farba Čierna

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje Napájací kábel, Tonerové kazety
Kód:  PB449a
Produktové číslo:  MFCL2700DWYJ1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09