Obnoviť stránku

Brother HL-L9200CDWT

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Brother HL-L9200CDWT

Ak hľadáte rýchlu a spoľahlivú farebnú tlačiareň s možnosťou pripojenia aj do bezdrôtovej firemnej siete, môže byť Brother HL-L9200CDWT presne to, čo potrebujete. Táto tlačiareň disponuje veľmi dobrou kvalitou na výstupe a nechýba jej ani nadštandardná rýchlosť. Tá sa pohybuje na hranici 30 stránok za minútu. Vďaka jednopriechodovej technológii ani nezáleží, či požadujete farebnú alebo čiernobielu tlač. Takto spoľahlivé riešenie ocenia menšie kancelárie, ale aj nároční profesionáli, ktorí neustále tlačia rozsiahle formuláre. Nechýba ani prítomnosť duplexnej (obojstrannej) tlače.
Do vášho počítača ju môžete pripojiť pomocou USB portu, ale aj pomocou klasického LAN pripojenia. Fajnšmekri ocenia aj možnosť začleniť stroj do bezdrôtovej Wi-Fi siete. Jednoduchú inštaláciu a prvé sprevádzkovanie zvládne aj úplný počítačový laik. Kvalita vytlačených dokumentov je až 2400 DPI. Vstupný zásobník disponuje rozšírenou kapacitou 750 listov, čo ocenia aj maximálne nároční používatelia. V rámci spotrebného materiálu sa môžete rozhodnúť pre vysokokapacitné tonery. Ich objem vystačí až na 6 tisíc strán A4. Prevádzkové náklady budú teda aj v budúcnosti na veľmi rozumnej úrovni.

Vlastnosti:

  • Pamäť 128 MB
  • Rýchlosť tlače 30 str./min
  • Duplex
  • Rozhranie LAN + USB + WiFi
  • Rozlíšenie tlače 2400 × 600 dpi
  • Kapacita zásobníka papiera: 250 + 500 listov

Parametre a špecifikácia

Typ

Farba tlače Farebná

Funkcie

Funkcie AirPrint, Automatická obojstranná tlač (duplex)

Pripojenie

Pripojenie USB, LAN, WiFi

Podporované formáty papiera

Formáty papiera A4, A5, A6

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum 30 str./min.
Rýchlosť tlače farebne – maximum 30 str./min.
Vstupný zásobník 750 listov

Rozmery

Výška 445 mm
Hĺbka 495 mm
Šírka 410 mm

Výbava

Displej Informačný/segmentový

Farba

Farba Sivá
Kód:  PB351j
Produktové číslo:  HLL9200CDWTYJ1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13