Obnoviť stránku

Brother F440E

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Brother F440E

Chcete vyšívací stroj, ktorý vám bude naozaj rozumieť? Z vyšívacieho stroja od tradičnej japonskej značky Brother budete nadšení, pretože aj napriek svojmu pôvodu sa pýši českým menu. Komfortný 3,7" široký LCD displej s dotykovým ovládaním sprostredkuje ešte intuitívnejšie ovládanie. Stroj má v základnej ponuke 138 vyšívacích vzorov a pokiaľ ani v takom množstve nevyberiete ten správny, vytvorte si celkom vlastný návrh výšivky. Stroj poskytne komfortne veľké vyšívacie polia s rozmermi 13 × 18 cm a možnosť prispôsobenia textu. Staňte sa majstrom vyšívania a ozdobte si originálne svoje výtvory.

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoihlový šijací stroj s veľkým vyšívacím polom
  • Ovládanie cez 3,7" dotykový displej s českým menu
  • Obrovské možnosti vyšívacích vzorov
  • Vstup pre USB flash disk
  • Rýchla príprava hornej aj dolnej nite
  • Široká ponuka vyšívacích vzorov a fontov písma
  • Možnosť vyšitia vlastného motívu
  • Realistický pohľad na vyšívací vzor

Ovládanie vyniká intuitívnosťou

Neradi strácate čas zdĺhavým nastavovaním a prípravou stroja? Model F440 sa vám bude ovládať prakticky sám vďaka zrozumiteľnému a intuitívnemu ovládaniu prostredníctvom dotykového displeja. Stroj za vás však postráži aj správny proces vyšívania vďaka množstvu vychytávok. Jednou z nich je odstrihnutie nití stlačením jediného tlačidla alebo automatické udržiavanie napätia hornej nite. Spodná niť je vybavená systémom na rýchle uchytenie pre možnosť okamžitého začiatku práce. Potrebujete ihlu po skončení ponechať v určitej polohe? Nastavte si, či má zostávať v dolnom alebo hornom postavení. Zároveň stroj neustále stráži, či nedošlo k pretrhnutiu hornej či dolnej nite. Neutečie vám tak zbytočne žiadna výšivka.

Umožní vám tvoriť

Patríte medzi milovníkov jedinečného vzhľadu? Skrášlite si kabelky či blúzky alebo oblečenie oživte elegantným monogramom. Stroj má pre vás pripravené nepreberné množstvo vyšívacích vzorov, 140 možností orámovania a k tomu hneď 11 rozličných fontov písma vo veľkostiach S, M a L. Text môžete jednoducho prispôsobiť tiež v zarovnaní textu a samozrejmosťou je možnosť otáčania vyšívacích vzorov do polohy, ktorá vám bude vyhovovať. Pre kreatívne osoby vyšívací prístroj však ponúka ešte jednu perfektnú možnosť v podobe nahrania vlastného vzoru cez USB. Využite všetky možnosti stroja naplno a prispôsobte si oblečenie aj doplnky presne podľa vašich predstáv.

Doplňujúce informácie

Programovanie vlastných vyšívacích motívov cez program PE-DESIGN (nie je súčasťou balenia)

Maximálna rýchlosť vyšívania:
650 stehov/minútu

Vyšívacie pole:
13 × 18 cm

Príslušenstvo:
Vyšívacia pätka umiestnená priamo na stroji
Rámček 130 × 180 mm s mriežkou
Cievka spodnej nite
Súprava ihiel
Nožnice
Cievka na spodnú niť 4
Súprava ihiel
Mäkký kryt
Štetec
Skrutkovače
Sieťka na nite
Krytky cievky nite (malá, stredná a veľká)
Návod

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Automatické odstrihnutie nite, Osvetlenie

Vlastnosti

Počet druhov stehov 138
Kód:  BR002g
Produktové číslo:  F440E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02