Obnoviť stránku

Brother DCP-J4120DW

4,2 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Brother DCP-J4120DW

Multifunkčná atramentová tlačiareň Brother DCP-J4120DW ponúka možnosť tlače formátu A3 a skenovanie formátu A4. Ovládanie tlačiarne pomocou farebného dotykového displeja nebolo nikdy jednoduchšie, stačí pár dotykov a hneď tlačíte, kopírujete alebo skenujete. Automatická obojstranná tlač je ďalším príkladom používateľskej prívetivosti. Samozrejmosťou je tlač a skenovanie vo vysokom rozlíšení až 2400 DPI. Prístroj zastane funkciu kopírky aj bez pripojeného počítača, avšak pri pripojení k PC, či už cez USB alebo bezdrôtovo, sa možnosti obrovsky rozšíria.
Tlačiareň uspokojí ako domácnosti, tak aj malé firmy, zvládne tlačiť rýchlosťou až 35 stránok za minútu, a to všetko pri hlučnosti iba 50 db (A). Nemenej výborná je spotreba, ktorá je maximálne 23 W. Vstupný zásobník má kapacitu až 150 listov formátu A4. Skenovať je možné do počítača, do emailu, na pamäťovú kartu či rozpoznávať text pomocou OCR. Nechýba ani podpora technológií, ako je Brother iPrint a Scan alebo Google Cloud Print či Apple AirPrint. Tlačiť do formátu A3 možno na 1 list papiera zo zadného manuálneho podávača.

Parametre a špecifikácia

Typ

Technológia tlače Atramentová

Funkcie

Funkcie Čítačka pamäťových kariet, Kopírovanie a skenovanie

Pripojenie

Pripojenie USB, WiFi

Podporované formáty papiera

Formáty papiera A3, A4, A5, A6

Skenovanie

Funkcie skenera Skenovanie do e-mailu

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum 35 str./min.
Rýchlosť tlače farebne – maximum 27 str./min.
Vstupný zásobník 150 listov

Rozmery

Výška 163 mm
Hĺbka 290 mm
Šírka 480 mm

Výbava

Displej Grafický

Farba

Farba Čierna

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje Dokumentácia, Atramentové kazety, Napájací kábel
Kód:  PB201d3
Produktové číslo:  DCPJ4120DWYJ1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04