Obnoviť stránku

Brother DCP-9015CDW

5 9 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Brother DCP-9015CDW

Ideálny pomocník nielen do domácnosti, ale aj do kancelárie. To je multifunkčná laserová tlačiareň Brother DCP-9015CDW. Vďaka širokej škále funkcií tohto prístroja ľahko zvýšite produktivitu vašej pracovnej skupiny. Ponúka veľmi rýchlu tlač, a to až 18 strán za minútu v mono alebo vo farebnom vyhotovení. Maximálne tlačené rozlíšenie dosahuje až 2 400 × 600 dpi. Samozrejmosťou je možnosť skenovania, kopírovania, a to všetko zvládnete bez akýchkoľvek problémov, pretože ovládanie prebieha pomocou farebného dotykového displeja.

Kľúčové vlastnosti

  • Praktická laserová tlačiareň do domácnosti, kancelárií aj podnikov
  • Tlačí, skenuje aj kopíruje
  • Automatická obojstranná tlač
  • Veľký zásobník na papier
  • Možnosť tlače z mobilného zariadenia
  • Podpora Wi-Fi 802.11b/g/n

Plná užitočných funkcií

Táto tlačiareň sa môže pochváliť perfektným pomerom výkonu/ceny a jej vybavenosť tomu naozaj zodpovedá. Medzi praktické funkcie šetriace čas patrí napríklad automatická obojstranná tlač, čím sa znižuje spotreba papiera A4. Veľkú kapacitu má aj zásobník, do ktorého je možné umiestniť až 250 listov, takže ho nebudete musieť tak často dopĺňať. Veľkým prínosom na ušetrenie finančných prostriedkov je aj použitie vysokokapacitných tonerových kaziet. Navyše je možné tlačiť aj z mobilných zariadení so systémami Apple iOS, Android, Windows Phone alebo Blackberry. Na prevádzku sa ponúka bežne dostupné USB či bezpečná bezdrôtová WiFi pre hromadný prístup používateľov.

Parametre a špecifikácia

Typ

Farba tlače Farebná

Funkcie

Funkcie Automatická obojstranná tlač (duplex), Kopírovanie a skenovanie

Pripojenie

Pripojenie USB, WiFi

Podporované formáty papiera

Skenovanie

Funkcie skenera Skenovanie do e-mailu

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum 18 str./min.
Rýchlosť tlače farebne – maximum 18 str./min.
Vstupný zásobník 250 listov

Rozmery

Výška 367 mm
Hĺbka 483 mm
Šírka 410 mm

Výbava

Displej Dotykový
Kód:  PB449c5
Produktové číslo:  DCP9015CDWYJ1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18