Obnoviť stránku

Brother 4234D

5 1 hodnotení

Brother 4234D

Stalo sa šitie vašou vášňou alebo začína byť zdrojom príjmov? Špeciálny overlockový stroj vám prácu s látkou neuveriteľne uľahčí. V jednom kroku okraje precízne oreže a zároveň začistí obnitkovacími stehmi. Oproti univerzálnejším strojom však poskytuje oveľa stabilnejšiu úpravu látky vďaka použitiu až štyroch nití naraz. Stroj si hravo poradí aj s nepoddajnými látkami, a to bez vlnenia či neprimeraného stiahnutia švu vďaka diferenciálnemu podávaniu látky. Funkciu orezu látky môžete jednoducho vypnúť a šiť bez nej. Obnitkovací stroj dokáže tiež použiť úzky lemovací steh aby bolo nutné meniť pätku. Začistite rýchlo a kvalitne švy na svojich výtvoroch, budete sa z nich radovať oveľa dlhšie.

Kľúčové vlastnosti

  • Dvojihlový Štvorniťový obnitkovací stroj
  • Poskytuje tichú prevádzku bez vibrácií
  • Perfektne obnitkuje švy na každom druhu látky
  • Jedinečný systém na upevnenie pätiek aj navlečenie ihiel
  • Pätka pre šitie slepého stehu pre začistenie a lemov v jedinom kroku
  • Úzky lemovací steh bez výmeny pätky
  • Kompaktné rozmery
  • Jednoduché ovládanie a inštruktážne video
  • Jasné LED osvetlenie

Ľahko ho nastavíte

Chcete šetriť svoj čas a nepripravovať stroj na šitie dlhú dobu? S obnitkovacím strojom od značky Brother sa vám toto želanie splní. Jedinečný systém navliekania oboch ihiel a obmedzovač krútenia priadze zo skrotenia nitkovej medúzy urobí hračku. Nestratíte sa ani pri určovaní, ktorá z nití je ktorá, cesta každej z nich je šikovne farebne odlíšená. Veľmi rýchle je aj navlečenie spodného chápača. Poteší vás tiež rýchloupínací systém pätiek, ktorým zároveň môžete regulovať prítlak pätky. Pri horších svetelných podmienkach určite oceníte silné LED osvetlenie. Všetko pre to, aby ste s nastavovaním prístroja boli v okamihu hotoví a mohli sa venovať tomu, čo vás naozaj baví.

Rýchlo sa s ním zoznámite

Kúsky látky, ktoré stroj postupne odrezáva pri začisťovanie, sa vám nebudú len tak nepekne váľať po pracovnej ploche. Jednoducho odrezky hromadí v priehradke a vám nikde neprekáža. Šijací stolík môžete navyše rozšíriť a mať tak manipuláciu s látkou pohodlnejšia vďaka výsuvnému mechanizmu. Aj napriek množstvu alternatívnych využití ako bežné šitie či uspôsobenie pre voľné rameno, máte istotu, že si budete vedieť vždy dať rady. V balení na vás bude čakať inštruktážne video na DVD, vďaka ktorému sa s obnitkovacím strojom veľmi rýchlo naučíte pracovať a využijete jeho schopnosti naozaj naplno.

Doplňujúce informácie

Príslušenstvo:
Pätka na slepý steh
Ochranný kryt
Kabelka pre príslušenstvo
Pinzeta
Sieťka na cievky nití
Skrutkovač
Kefka na čistenie
Imbusový kľúč
Súprava ihiel 130/705H

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Overlockový steh, Automatický navliekač nite, Šitie dvojitou ihlou, Osvetlenie
Kód:  BR002d
Produktové číslo:  4234D
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19