Obnoviť stránku

BrOK bleskojistka PKO-N-lambda-5GHz-BCD, N-Female/ N-Female, pásmová propust

BrOK bleskojistka PKO-N-lambda-5GHz-BCD, N-Female/ N-Female, pásmová propust

Pásmová koaxiální přepěťová ochrana zostavená z odbočovací konektorov typu T ak nim pripojené vysoko účinné prepäťové ochrany typu lambda ladené na frekvencii 5 Ghz.Je určená k ochrane koaxiálnych káblov vedúcich z vonkajšieho prostredia nechráneného proti priamemu úderu blesku a prístrojov a zariadení, ktoré sú k týmto káblom pripojené proti účinkom elektromagnetického priemyselného rušenia, prepätia a atmosferických výbojov.Ochrana dokonale chráni pripojené prístroje a zariadenia i pri priamom úderu blesku do kábla.
Podmienkou správnej funkcie každej prepäťové ochrany je jej dôkladné prepojenie s ekvipotenciální prípojnice chránené sústavy čo možno najkratšom Cu vodičom (obvykle na ochrannú svorku PE alebo PEN) čo možno najkratšom Cu vodičom o minimálnom prierezu 2,5 mm2.
Parametre a špecifikácie:
Princíp:pásmová filter s Lambda / 4 skratom naladenej na stred frekvenčného pásma 5 GHz
Prevedenie:T konektor N-Female / N-Female doplnený vysoko účinnou ochranou proti prepätiu s lambda / 4 skratom
Frekvenčné pásmo:4,9 - 5,1 Ghz
Záťaž:2,5 kA pre vlnu 10/350 mikrosekúnd
Maximálne zostatkové napätie:<10 V
Útlm:<= -0,6 DB
Činiteľ spätného odrazu:<= -20 DB
Pripojenie:štandardné konektory N-Female / N-Female, 50 Ohm k signálové Smerom, splietané Cu vodič o prierezu min.2,5 mm k zemnící svorke
Kód:  NW861c

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01