Obnoviť stránku

Britto Flower, Termo fľaša 500 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Britto Flower, Termo fľaša 500 ml

Zháňate netradičnú kvalitnú termosku pre svoje nápoje na cesty? Zvoľte BRITTO VAC BOTTLE. Termoska je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele, vydrží teda aj menej šetrné zaobchádzanie. Jej vzhľad je jednoduchý a pritom netradičný. S termoskou BRITTO VAC BOTTLE budete zaiste stredom pozornosti. Oceníte jej ultraľahké vyhotovenie a kompaktné rozmery na jednoduchú prepravu. Termoska je určená ako na horúci čaj, tak aj studené nápoje. Chladné tekutiny vám vydržia až 24 hodín, teplé nápoje až 12 hodín. 

Kľúčové vlastnosti termosky BRITTO VAC BOTTLE – FLOWER SS

  • Termoska BRITTO VAC BOTTLE je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele
  • Oceníte jej ultraľahké vyhotovenie a kompaktné rozmery
  • Je určená na horúce a studené nápoje
  • Jej dizajn vyjadruje nádej a šťastie
  • Je navrhnutá popovým umelcom Romero Britto
  • Uzatvára sa pomocou skrutkovacieho viečka

Dizajn ako žiadny iný

Termoska Britt VAC BOTTLE bude vždy vyčnievať medzi ostatnými radovými termoskami. Jej netradičný vzhľad s popartovým vzorom zaujme všetkých okolo vás. Tento živý dizajn navrhol popový umelec Romero Britto. Termoska symbolizuje nádej a šťastie. Je vyrobená vo viacerých farbách a vzoroch. Záleží len od vás, ktorú si vyberiete, alebo ich získajte všetky. 

Kvalitná a ekologická termo fľaša

Termo fľaša BRITTO VAC BOTTLE udrží vaše tekutiny vnútri fľaše pomocou skrutkovacieho viečka. Vďaka kvalitnému materiálu z nehrdzavejúcej ocele je termo fľaška nerozbitná a tiež ekologická. Môžete ju používať opakovane každý deň dlhú dobu. Využijete ju nielen na dlhých cestách autom, ale vďaka svojej ľahkosti sa stane vašim dobrým spoločníkom aj na výletoch. 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Výška 26,5 cm
Šírka 7 cm

Typ

Typ Termoska
Určenie Na vodu

Vlastnosti

Objem 500 ml
Materiál Antikoro
Tepelná výdrž studeného nápoja 24 h
Tepelná výdrž teplého nápoja 12 h

Farba

Farba Modrá
Kód:  KBR44-PFI
Produktové číslo:  KBR44-PFI

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13