Obnoviť stránku

BRITA ON TAP V Systém

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
36,90 €

BRITA ON TAP V Systém


BRITA ON TAP V – premení kohútik na nepretržitý zdroj čistejšej vody

Filtračný systém BRITA ON TAP V určený na montáž priamo na vodovodný kohútik ponúka efektívnejšiu filtráciu vody než kedykoľvek predtým. Vďaka 5 rôznym adaptérom ho môžete veľmi ľahko a rýchlo namontovať na takmer akúkoľvek vodovodnú batériu bez použitia náradia. Vylepšené zloženie filtračnej zmesi a inovatívne technológie zaisťujú ešte účinnejšie odfiltrovanie nežiaducich látok ako je napr. chlór, ťažké kovya ďalšie, ktoré nepriaznivo ovplyvňujú chuť vody. Zároveň zachováva minerálne látky (vápnik, horčík). K prefiltrovaniu vody dochádza okamžite, takže dlhého čakania na pohár čistej vody sa nemusíte obávať. BRITA ON TAP V ponúka možnosť prepínať medzi vodou filtrovanou a nefiltrovanú, napríklad keď umývate riad. Iste oceníte aj funkciu sprchy bez filtrovania vody (na oplach zeleniny, umývanie riadu). Súčasťou je 4stupňová filtračná patróna BRITA ON TAP V, ktorá sa vďaka svojmu tvaru ľahko inštaluje a vymieňa, jejkapacita činí 600 litrov.

BRITA ON TAP V využíva 4-stupňovú filtráciu vody

Nefiltrovaná voda preteká cez filter, kde extra jemné sito zachytí hrubé častice – organické nečistoty. Následne prichádza voda do styku so samotnou filtračnou zmesou, ktorá obsahuje predovšetkým dve zložky. Živica, ktorá predstavuje iónomenič, absorbuje ťažké kovy (olovo, meď). Pri kontakte vody s mikročasticami aktívneho uhlíka zo škrupín kokosových orechov dôjde následne k redukcii látok negatívne ovplyvňujúcich chuť a vôňu vody – predovšetkým chlóru, pesticídov a herbicídov, ktoré sa zachytia na poréznom povrchu mikročastíc. Nakoniec vysoko výkonné sitko zachytí čiastočky väčšie ako 60 μm, vrátane mikroplastov. Z kohútika potom vyteká voda, ktorá má zachované minerály, ako sú vápnik a horčík. Vodný filter BRITA ON TAP V neslúži ako filter proti vodnému kameňu.

Kľúčové vlastnosti filtračného systému BRITA ON TAP V

  • Jednoduchá inštalácia na existujúci kuchynský kohútik
  • Kompatibilný so všetkými bežnými typmi vodovodných kohútikov (okrem batérie so sprchou)
  • Praktická funkcia sprchy na umývanie jedla a zeleniny
  • Filtračná zmes iba z prírodných látok
  • Vylepšené zloženie na efektívnejšie filtrovanie vody
  • Jedinečná 4-stupňová filtrácia
  • BRITA ON TAP V zachováva vo vode minerálne látky ako horčík a vápnik
  • Vysoká redukcia ťažkých kovov
  • Jednoduchá inštalácia a výmena filtrov bez náradia
  • Samostatný výstup na filtrovanú vodu – snímateľný na jednoduché čistenie
  • Jednoduché prepnutie pomocou páky medzi 3 nastaveniami: filtrovaná voda, nefiltrovaná voda, sprcha
  • Súčasťou je filtračná patróna BRITA ON TAP V s kapacitou 600 litrov

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Počet kusov 1 ks
Stupňová filtrácia 4
Kapacita filtra 600 l
Kód:  BRIfl25
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1052068
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04