Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

BRITA Maxtra Plus Single pack

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BRITA Maxtra Plus Single pack

Používate filtračnú kanvicu BRITA? Potom budete na jej uplatňovanie potrebovať aj náhradný filter. Vybrať si môžete napríklad filter BRITA Maxtra Plus Single pack, ktorý je kompatibilný so všetkými staršími kanvicami Brita, ktoré využívali na filtrovanie vody predchádzajúcej generácii filtrov Brita Maxtra. Vodný filter disponuje technológiou MicroFlow, ktorá zaistí naozaj skvelú chuť vody. Pomocou filtračných patrón získate čistejšiu a priezračnejšiu vodu s báječnou chuťou. Filter Brita Maxtra Plus navyše obsahuje o 5 ml viac filtračnej zmesi, a tak dokáže ešte o 25 % účinnejšie zbaviť vodu chlóru než jej predchádzajúce generácie. Filtračná technológia filtra je založená na rýdzo prírodnej technológii.  

Kľúčové vlastnosti filtrov BRITA Maxtra Plus Single pack

  • Náhradný filter Maxtra Plus Single pack ku kanviciam Brita
  • Kompatibilný ku všetkým kanviciam Brita
  • Technológia MicroFlow
  • Zaistí skvelú chuť vody
  • Voda je čistejšia, priezračnejšia a chutnejšia
  • Založená na rýdzo prírodnej technológii
  • Jeden filter je určený na prefiltrovanie 100 – 150 l vody
  • Alebo na 4 týždne užívania

Skvelá chuť vody vďaka technológii MicroFlow

Technológia MicroFlow funguje na báze použitia perličiek Micro Carbon Pearls, ktoré sú menšie a guľatejšie oproti predtým používaným perličkám Carbon Pearls. To zaisťuje väčšiu styčnú plochu pre kontakt s vodou, vďaka čomu je zvýšená efektivita filtrácie vody. Jemnejšie sitko v hornej časti filtra spoločne s jemnejšou mriežkou na spodnej strane filtra zabraňuje zachyteniu organických nečistôt a prieniku jemných častíc. Voda získaná z kanvice Brita s filtrom Brita Maxtra Plus je tak nielen oveľa čistejšia a priezračnejšia, ale aj oveľa chutnejšia. 

O 25 % menej chlóru

Filtračná patróna Brita Maxtra Plus obsahuje o 5 ml viac filtračnej zmesi a viac aktívnych častíc. V porovnaní s predchádzajúcimi generáciami je inovovaný filter Maxtra Plus až o 25 % účinnejší pri odstraňovaní chlóru, a to pri zachovaní rovnako vysokej úrovne redukcie vodného kameňa a ťažkých kovov, ktorými sú olovo a meď. 

Prírodné technológie

Technológie filtrov Brita Maxtra Plus sú založené rýdzo na prírodnej báze. Korpus filtra je vyrobený z plastu, ktorý však neobsahuje BPA a je špeciálne určený pre trvalý kontakt s vodou. Filtračná zmes vnútri filtra je tvorená iontomeničom v podobe živice a mikročasticami aktívneho uhlia, ktoré sú vyrobené zo škrupín z kokosových orechov. 


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Počet kusov 1 ks
Kód:  BRIFI413
Produktové číslo:  1025367
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18