Obnoviť stránku

BRITA Marella XL Memo modrá

4,9 18 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BRITA Marella XL Memo modrá

Že je čistá voda najzdravším nápojom vieme všetci. Ale s filtračnou kanvicou BRITA Marella XL Memo ju môžeme urobiť ešte o niečo zdravšou a chutnejšou! Kanvica totiž odstráni z vody prechodnú tvrdosť, chlór a iné nežiaduce minerály, ktoré sa vo vode môžu vyskytnúť. Kanvica BRITA Marella využíva filtračnú patrónu BRITA so štvorstupňovou filtráciou pre zníženie tvrdosti vody. Má odklápacie veko pre ľahké plnenie a ponúka moderný dizajn. Zabudnite na ťahanie ťažkých PET fliaš s balenou vodou, s filtračnou kanvicou sa nemusíte báť piť aj obyčajnú vodu z vodovodu. Celkový objem kanvice je 3,5 l, objem prefiltrovanej vody 2,4 l. 1 filtračná patróna BRITA Maxtra je súčasťou balenia.

Kľúčové vlastnosti filtračnej kanvice BRITA Marella XL Memo modrá

  • Kanvica BRITA Marella XL pre filtráciu vody
  • Filtračná patróna BRITA
  • Zníženie tvrdosti vody
  • Odstránenie chlóru a nežiaducich minerálov
  • Digitálny indikátor výmeny patróny
  • Kanvica BRITA Marella má odklápacie viečko
  • Kontúrové držadlo
  • Objem prefiltrovanej vody je 2,4 l
  • Kanvica Marella XL Memo je dostupná v modrej farbe

Chutnejšie, zdravšie, lacnejšie

Filtračná kanvica BRITA Marella XL Memo využíva na filtráciu vody filtračnú patrónu BRITA Maxtra+. Tá vďaka unikátnej technológii dokáže výrazne znížiť tvrdosť vody, čo sa okrem lepšej chuti vody prejaví aj na znížení usadzovania vodného kameňa vo vašich spotrebičoch a predĺži sa tak ich životnosť. Keďže vďaka filtrácii dôjde k odstráneniu chlóru a vápnika, zvýrazní sa chuť všetkých pripravovaných nápojov a pokrmov. Filtráciou vody sa tiež redukuje prítomnosť ťažkých kovov a dochádza tiež k odfiltrovaniu pesticídov. Výhodou je tiež finančná úspora oproti nákupu balenej vody a zníženie potreby PET fliaš.

Brita Memo – inteligentný ukazovateľ

Kedy je ideálny čas na výmenu filtra v kanvici? To za vás postráži inteligentný digitálny ukazovateľ Brita Memo. Včas vám pripomenie dátum optimálnej výmeny filtra.

Parametre a špecifikácia

Filtračná kanvica

Celkový objem 3,5 l
Indikátor výmeny filtra Elektronický
Objem filtrovanej vody 2 l
Vlastnosti Vhodné do umývačky
Počet filtračných patrón v balení 1 ks
Materiál Plast
Kód:  BRIFK948
Produktové číslo:  1025955
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04