Obnoviť stránku

BRITA Elemaris Meter biela

4,7 44 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BRITA Elemaris Meter biela

Elegantná kanvica na filtrovanie vody Brita Elemaris s celkovým objemom 2,4 litra vody, ktorá sa môže pochváliť prepracovaným dizajnom a celou plejádou drobných, ale veľmi užitočných detailov. Zaujme napríklad jednoduché plnenie cez viečko, komfortné držadlo alebo protišmykové dno.Vďaka štíhlemu vypracovaniu je prístroj možné nechávať aj v chladničke.Praktickým doplnkom je tiež počítadlo Brita Meter,vďaka ktorému si ľahko udržíte prehľad o nutnosti výmeny filtrovacej tablety.V jeden okamih uvádza hneď dva údaje: prvý informuje o zostávajúcom objeme patróny a druhý o čase, ako dlho je použitá. Akonáhle dôjde k vyčerpaniu patróny (teda keď sa jednen z údajov počítadla dostane na nulu), okamžite používateľa upozorní na nutnosť výmeny.
Parametre a špecifikácia:
Celkový objem:
2,4 litra
Objem filtrovanej vody:
1,4 litra
Farba:
Biela, transparentná

Spoločnosť BRITA GmbH, ako svetový výrobca vodných filtrov, dodáva svoje produkty do viac ako 70-krajín sveta. Aby filtrácia vody bola vždy účinná a spĺňala všetky hygienické štandardy danej krajiny, spoločnosť BRITA GmbH vyrába pre rôzne geografické oblasti rôzne typy filtračných patrón (tj. patróny, ktoré obsahujú v závislosti od miestnych podmienok rôzne množstvá, respektíve pomery mixážnej zmesi a ďalších látok). Náš obchod, ako autorizovaný predajca značky BRITA ® vám môže 100 % zaručiť, že u nás zakúpite len produkty vyrobené špeciálne pre Českú a Slovenskú republiku, a vychutnáte si tak vždy optimálne filtrovanú vodu BRITA

Kód:  EAN6001n
Produktové číslo:  1000824
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06