Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BRITA Aluna XL memo white

4,7 57 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BRITA Aluna XL memo white

Je filtračná kanvica s unikátnou technológiou FlowControl využívajúca filtračné patróny Brita Maxtra so štvorstupňovou filtráciou. Filtrovanie výrazne zlepšuje chuť konzumovanej vody a zároveň predlžuje životnosť prístrojov, ktoré by vďaka tvrdej vode mohli byť poškodené. Filtráciou vody sa zredukuje prítomnosť ťažkých kovov, ktoré sa môžu uvoľňovať z vodovodného potrubia a dôjde k odfiltrovaniu pesticíd používaných v poľnohospodárstve.
Praktický dizajn kanvice umožňuje jej uskladnenie vo dverách chladničky a telo kanvice je vhodné na umývanie v umývačke riadu. Vďaka odklopnému viečku môžete kanvicu plniť pohodlne jednou rukou. Dva litre filtrovanej vody pripravíte v kanvici do piatich minút.Kanvica vás aj pomocou manuálneho kalendára každé 4 týždne upozorní, že je potrebné vymeniť filtračnú patrónu. Ak riešite kvalitu vody nákupom v PET fľašiach, potom je pre vás táto kanvica tiež ekonomickým riešením.

Stop chlóru, vápniku, pesticídam aj ťažkým kovom

Vďaka unikátnej technológii filtračných patrón Maxtra dochádza k odstráneniu minerálov a na zníženie tvrdosti vody. Tým sa výrazne zníži usadzovanie vodného kameňa vo vašich spotrebičoch a predĺži sa ich životnosť. Ak sa použije filtrovaná voda na prípravu nápojov a pokrmov, dôjde k odfiltrovaniu chlóru a vápnika a to pozitívne ovplyvní vnímanie chuti. Filtráciou vody sa zredukuje prítomnosť ťažkých kovov, ktoré sa môžu uvoľňovať z vodovodného potrubia a dôjde k odfiltrovaniu pesticíd používaných v poľnohospodárstve.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderný dizajn, odklopné viečko umožňuje praktické plnenie jednou rukou
  • Praktická veľkosť do chladničky, kanvicu možno bez viečka umývať v umývačke riadu
  • Balenie obsahuje kanvicu a jednu filtračnú patrónu Brita Maxtra
  • Kanvica obsahuje indikátor výmeny patróny Brita Maxtra

Parametre a špecifikácia:
Rozmery
Šírka: 27,8 cm
Výška: 53,6 cm
Hĺbka: 15,4 cm
Ostatné
Celkový objem kanvice: 3,5 litra
Objem prefiltrovanej vody: 2 litre
Celková doba filtrácie: 3 až 5 minút

Parametre a špecifikácia

Filtračná kanvica

Celkový objem 3,5 l
Indikátor výmeny filtra Elektronický
Objem filtrovanej vody 2 l
Vlastnosti Vhodné do umývačky
Počet filtračných patrón v balení 1 ks
Materiál Plast
Kód:  BRIFK009
Produktové číslo:  1025941
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11