Obnoviť stránku

BRITA Aluna memo white

4,6 85 hodnotení
15,44 €

BRITA Aluna memo white

Filtračné kanvice Brita používajú na filtráciu vody patróny (filtre) Brita Maxtra. Vďaka unikátnej technológii dochádza k zníženiu tvrdosti vody, a tým k výraznému zníženiu usadzovaniu vodného kameňa vo vašich spotrebičoch, a teda k predĺženiu ich životnosti. Zároveň je zvýraznená chuť pripravovaných nápojov a pokrmov, pretože dôjde k odfiltrovaniu chlóru a vápnika, čo sú látky, ktoré negatívne ovplyvňujú vnímanie chuti. Filtráciou vody tiež zredukujete prítomnosť ťažkých kovov, ktoré sa môžu uvoľňovať z vodovodného potrubia a dôjde tiež k odfiltrovaniu pesticídov používaných v poľnohospodárstve . A podstatná je aj finančná úspora oproti nákupu balenej vody a zníženie spotreby PET fliaš.

Kanvica Brita svojim rozmerom bezpečne pasuje do dverí všetkých typov chladničiek. Celkový objem kanvice je 2,4 l a objem prefiltrovanej vody je 1,4 l (objem spodnej časti kanvice). Vďaka technológii FlowControl dôjde k optimálnemu prefiltrovaniu celého objemu hornej časti kanvice (1 l) počas 5 minút. Vďaka odklopnému viečku môžete kanvicu plniť pohodlne jednou rukou. Indikátor výmeny patróny každé 4 týždne pripomína, že je potrebné vymeniť filtračnú patronu
Hlavné prednosti:

  • Manuálny indikátor výmeny patróny
  • Moderný dizajn
  • Praktické plnenie jednou rukou s odklopným viečkom
  • Jedinečný systém Maxtra FlowControl
  • Objem 1,4 l filtrovanej vody
  • Ideálny do dverí chladničky
  • Možné umývať v umývačke riadu (s výnimkou viečka)
  • Balenie obsahuje kanvicu a 1x filtračnú patrónu BRITA Maxtra

Parametre a špecifikácia

Filtračná kanvica

Celkový objem 2,4 l
Indikátor výmeny filtra Mechanický
Objem filtrovanej vody 1,4 l
Vlastnosti Vhodné do umývačky
Kód:  BRIFK007
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1025939
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18