Obnoviť stránku

Brio World 33977 SMART TECH SOUND Deluxe, súprava s akčnými tunelmi

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Brio World 33977 SMART TECH SOUND Deluxe, súprava s akčnými tunelmi

Máte doma malého nadšenca vláčikov? Potom si iste obľúbi vláčikovú trať Brio World. S touto bohatou 91-dielnou súpravou prežijete veľa zábavy plnej nových dobrodružstiev. V súprave deluxe Smart Tech Sound s akčnými tunelmi nájdete interaktívny vláčik a ďalšie vozne, figúrky, zastávky a niekoľko akčných tunelov. Drevené koľaje a ďalšie úžasné železničné doplnky sú samozrejmosťou. Vláčikovú trať Brio World 33977 Smart Tech Sound si obľúbia všetky dievčatá aj chlapci od 3 rokov a poslúži ako krásny darček. 



Kľúčové vlastnosti vláčikovej trate Brio World 33977 SMART TECH SOUND

  • Vláčiková trať Brio World očarí každého nadšenca vláčikov
  • S bohatou 91-dielnou súpravou prežijete veľa zábavy
  • V súprave deluxe Smart Tech Sound nájdete interaktívny vláčik, figúrky, akčné tunely, zastávky, drevené koľajnice a ďalšie doplnky
  • Na lokomotíve môžete navoliť pohyb, zvuky a zapnúť farebné svetlá
  • Môžete nahrať a zase prehrať vlastné hlásenia
  • Viac funkcií vláčika Brio World 33977 získate po spárovaní s aplikáciou Smart Tech Sound 
  • Vláčikovú trať Brio si obľúbia všetky dievčatá aj chlapci od 3 rokov

Na lokomotíve navoľte pohyb, zvuky a zapnite farebné svetlá

Na lokomotíve môžete navoliť pohyb, zvuky a zapnúť farebné svetlá. Dokonca môžete nahrať a zase prehrať vlastné hlásenia staníc alebo príchod a odchod vlaku zo stanice. 

Spárovanie s aplikáciou Smart Tech Sound 

Viac funkcií a možností vláčika Brio World 33977 získate po spárovaní súpravy s aplikáciou Smart Tech Sound vo vašom telefóne cez bluetooth.  Naprogramovať si môžete celé rozloženie vlakovej trate, zmeniť smer či zastaviť jazdu. 

Vláčiková trať Brio 33977 z kvalitných materiálov

Vláčiková trať Brio World 33977 SMART TECH SOUND je vyrobená z európskeho bukového dreva, vysokokvalitných plastov a jemných kovových detailov. Skvelý doplnok pre každú železnicu BRIO World, ktorá rastie a vyvíja sa spolu s dieťaťom. 

Obsah balenia: 91-dielna súprava s interaktívnym vláčikom, figúrkami, akčnými tunelmi, zastávkami, vozňami, drevenými koľajami a ďalšími skvelými železničnými doplnkami


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Balenie

Obsah balenia Doplnky, Koľajnice, Most, Vláčik, Zastávka
Kód:  HRAnk005161
Produktové číslo:  7312350339772

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11