Obnoviť stránku

Brio World 33574 Železničné depo

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Brio World 33574 Železničné depo

Kúpili ste deťom vláčikovú trať Brio a zháňate ďalšie príslušenstvo? Vyskúšajte Depo. Jednotlivé dieliky sú vyrobené z kvalitného bukového dreva, vydržia teda aj necitlivejšie zaobchádzanie menších detí. Depo určite zaujme hneď na prvý pohľad svojou farebnosťou. Príslušenstvo je kompatibilné so železnicou Brio, ale aj Woody a Maxim. Skladanie jednotlivých dielikov je veľmi jednoduché, zvládnu to aj malé deti. Zaiste aj rodičia strávia pri železnici nejaký čas s deťmi a vydajú sa spolu na rôzne dobrodružstvá.

Kľúčové vlastnosti Depa

  • Príslušenstvo vláčikovej trati Brio
  • Depo je vyrobené z kvalitného bukového dreva
  • 1 časť – depo
  • Možnosť zdvihnutia brány
  • Zaparkovanie vlakov
  • Vhodné pre deti od 3 rokov

Depo

Depo sa skladá z 1 veľkej časti: samotného depa. Depo je veľká garáž, kde môžu vláčiky zaparkovať a odpočívať po náročnom dni. Má výsuvnú bránu pomocou skrutky umiestnenej na streche Depa. Vláčiková trať Brio sa dá neustále rozširovať, a hra sa tak nikdy nekončí. 

Rozmery:
19,4 × 14,6 × 9,4 cm

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAjd0629
Produktové číslo:  7312350335743

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19