Obnoviť stránku

Breville VTT676X High Gloss 2pl.

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Breville VTT676X High Gloss 2pl.

Nalaďte sa na nový deň výbornými raňajkami! Praktický hriankovač Breville VTT676X High Gloss 2pl. vám príde vhod kedykoľvek si spomeniete. Regulácia sily opekania dovoľuje prepiecť hrianky len trošku alebo úplne do chrumkava. Jednou z hlavných funkcií je samozrejme stop tlačidlo na rýchle ukončenie opekania. Pokiaľ vám hrianka vychladla a zjesť ju chcete zase horúcu, príde na rad opätovný ohrev. Chlieb bude chutiť ako po prvom opečení. A aby nebolo ťažké hrianku vybrať bez rizika spálenia prstov, má tento hriankovač zvýšený zdvih hrianok. S hriankovačom obľúbenej značky BREVILLE si pomocou funkcie na rozmrazovanie budete môcť rozmraziť pečivo z mrazničky alebo opiecť aj väčšie kúsky, teda napríklad rožky alebo celé žemle. Budú ako by ich práve doviezli z pekárne.

Dôležité vlastnosti hriankovača Breville VTT676X High Gloss 2pl.

  • Príkon je 850 W
  • Naraz doň dáte 2 hrianky
  • Užitočné funkcie a vlastnosti: Regulácia opekania, Funkcia opätovného ohrevu, Rozmrazovanie, Tlačidlo okamžitého ukončenia a Vysoký zdvih

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 850 W

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie Regulácia opekania, Funkcia opätovného ohrevu, Rozmrazovanie, Tlačidlo okamžitého ukončenia, Vysoký zdvih
Kód:  BRETO219
Produktové číslo:  VTT676X-01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13