Obnoviť stránku

BRAZIL KERATIN Coco Mask 500 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BRAZIL KERATIN Coco Mask 500 ml

Maska na vlasy BRAZIL keratín Coco Mask je veľmi účinná maska \u200b\u200bs príjemnou vôňou kokosu.Tento zázrak prírody sa radí medzi najúčinnejšie a najdokonalejšie regeneračný systém pre narušené vlasy.Dosiahne perfektné regenerácia a spevnenie všetkých typov vlasov bez ohľadu na fakt, že vyrastený vlas už nie je dostatočne vyživovaný a tento fakt je nemenný.Táto keratínové maska \u200b\u200bale funguje na princípe chemickej reakcie, ktorá je na charaktere vlasu nezávislá.Po použití masky dôjde k spevneniu vlasov až o 100%!Pre podporu kožných biochemických funkcií maska \u200b\u200bokrem iného obsahuje extrakt Aloe Vera s množstvom bioaktívnych látok.Panthenol a vitamín B3 - kyselina nikotínová, sú účinné aktívne látky obsiahnuté v maske a prispievajúce nemalou mierou k výžive a regenerácii vlasov.Po opakovanom použití získajú vaše vlasy späť pevnosť, lesk a objem.Na dotyk budú hebké a pružné, na pohľad zdravé a prirodzene krásne.
Aktívne látky:
Extrakt Aloe Vera pre podporu kožných biochemických funkcií.
Panthenol a vitamín B3 - kyselina nikotínová prispievajú k výžive a regenerácii vlasov.
Typ vlasov:
Pre regeneráciu vlasov dlhých, rozstrapkaných, zoslabených, poškodených UV žiarením, farbením, zosvetľovaním alebo trvalú onduláciou.
Použitie:
Vlasy si dobre umyte čistiacim šampónom, opláchnite a vysušte fénom.Na suché vlasy naneste tekutý gél keratínové masky a pod igelitovým sáčkom za občasného promnutí gélu vo vlasoch, aby sa rovnomerne rozprestrel po ich povrchu, nechajte vlasy minimálne 15 - 30 minút zapariť.Proces regenerácie sa dá urýchliť ľahkým zahriatím pomocou fénu.Následne teplou vodou gél z vlasov vymyte bez použitia šampónu.V prípade potreby možno použiť kondicionér a sérum Brazil keratín.Ďalej už vysušte a upravte bežným spôsobom.Doporučená aplikácia jedenkrát týždenne.
Objem:
500 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené

Objem

Objem 500 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Účinok

Účinok Hydratácia
Kód:  KSVL1594
Produktové číslo:  8595615720037

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13