Obnoviť stránku

BRAZIL KERATIN Chocolate Shampoo 500 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BRAZIL KERATIN Chocolate Shampoo 500 ml

Šampón BRAZIL keratínu Chocolate Shampoo je kozmetický prípravok na ošetrenie vašich vlasov.Tento aktívny šampón vlasy dokonale vyčistí a dodá im toľko potrebný keratínový hydrolyzát.Táto aktívna látka sa podieľa na hĺbkovej regenerácii poškodených vlasových vlákien.Sírne aminokyseliny z hydrolyzátu umožnia chemické obnovenie spojivových sírnych mostíkov vo vlasoch a tým ich spevní a zregenerujú.Na procese obnovy a dokonalého ošetrenie vlasov sa významne podieľajú i aktívne zložky extraktu Aloe Vera.Kyslým pH tento špeciálny šampón zahladí vlasové šupinky.Po použití tohto ošetrujúceho šampónu budú vaše vlasy lesklé, hebké na dotyk a perfektne do hĺbky regenerované.Krásna a opojná vôňa čokolády vás bude nevtieravým spôsobom sprevádzať po celý deň.
Aktívne látky:
Keratínový hydrolyzát sa podieľa na hĺbkovej regenerácii poškodených vlasových vlákien.
Sírne aminokyseliny z hydrolyzátu umožnia chemické obnovenie spojivových sírnych mostíkov vo vlasoch a tým ich spevní a zregenerujú.
Aloe Vera sa významne podieľa na procese obnovy a dokonalého ošetrenie vlasov.
Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov, najmä pre suché a poškodené.
Použitie:
Naneste do mokrých vlasov a napeňte.Dôkladne opláchnite.
Tip:
K tomuto výrobku doporučujeme zakúpiť pumpičku pre pohodlné a úsporné dávkovanie, ktorá nie je súčasťou tohto produktu.
Objem:
500 ml

Kód:  KSVL1565
Produktové číslo:  8595615720730

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16