Obnoviť stránku

BRAZIL KERATIN Argan Shampoo 250 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BRAZIL KERATIN Argan Shampoo 250 ml

Šampón BRAZIL KERATIN Argan Shampoo je kozmetický prípravok s keratínom a arganovým olejom pre ošetrenie všetkých typov vlasov v BIO formuláciu, ktorá vaše vlasy nezaťažuje.
Tento špeciálny šampón regeneruje štruktúru vlasových bielkovinových vlákien a dodáva vlasom dokonalý lesk. Je vyrobený v BIO formulácii, a preto neobsahuje silikóny, ropné produkty, etoxyláty a parabény. Vďaka svojmu šetrnému zloženiu je vhodný aj pre citlivú pokožku. Šampón obsahuje arganový olej a keratín. Tieto účinné látky vlasy dokonale vyživujú a regenerujú vlasové vlákno. Vaše vlasy budú po použití tohto luxusného šampónu hebké, zdravé a prirodzene krásne!
Aktívne látky:
Arganový olej vlasové vlákno hydratuje a vyživuje. Keratín vlasy regeneruje a dodáva im vysoký lesk.
Použitie:
Na mokré vlasy naneste potrebné množstvo šampónu a dôkladne ich umyte. Následne opláchnite teplou vodou a vysušte.
Objem:
250 ml
Kód:  KSVL1572a
Produktové číslo:  1059

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16