Obnoviť stránku

Bravo B-4674

29,90 €

Bravo B-4674

Vlasy ako z reklamy? Požadované výsledky vám pomôže dosiahnuť fén na vlasy Bravo. Zamilujete si ho pre jemnú a šetrnú starostlivosť o vlasy. Precízne vyhotovenie fénu na vlasy dopĺňajú pridané funkcie, najmä ionizácia, studený vzduch a vysúšanie. Sušič na vlasy je schopný rýchlo a efektívne sušiť vlasy vďaka výkonnému motoru s dlhou životnosťou a príkonu 2000 W. Je doplnený 2 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 3 úrovňami teploty. Súčasť balenia tvorí tvarovacia kefa. Špeciálny dizajn otvorov na vzduch v tvarovacej kefe umožňuje rýchlejšie zafixovanie účesu.

Hlavné prednosti fénu na vlasy Bravo B-4674

  • Fén na vlasy Bravo prepožičia vašim vlasom žiadaný lesk
  • Hladkosť a jemnosť vlasov vďaka ionizácii
  • Účinný motor s príkonom 2000 W
  • Pýši sa 2 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 3 úrovňami teploty
  • Na zafixovanie účesu stačí jednoducho prepnúť na prúd studeného vzduchu
  • K pribaleným nadstavcom patrí tvarovacia kefa
  • Prívodný kábel má dĺžku 1,5 m
  • Dopĺňa ho biela farba

Ióny na lesk bez krepovatenia

Fén na vlasy Bravo vás nadchne svojím vzhľadom a funkciami na starostlivosť o vaše vlasy. Fénovanie vlasov je nutným krokom na získanie hladkého základu pred ďalšou úpravou vlasov. Sušič vlasov Bravo vám pomocou ionizácie pomôže dosiahnuť, že vaše vlasy budú hladké a jemné. Fén na vlasy s ionizátorom pracuje s negatívne nabitými iónmi, ktoré udržujú vlasy vláčne a zabraňujú ich krepovateniu a vysúšaniu. Vlasy si tak zachovajú svoj lesk, jemnosť a prirodzenú krásu. Tlačidlo na prúd studeného vzduchu je ideálnym riešením na záverečnú fixáciu účesu, pretože vlasy nezaťaží ani neprehreje.

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Ionizácia, Studený vzduch, Vysúšanie

Vlastnosti

Príkon 2 000 W
Počet rýchlostí 2
Počet teplôt 3
Dĺžka prívodného kábla 1,5 m
Nadstavce Tvarovacia kefa

Farba

Farba Biela
Kód:  MBaaa0724
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  17961000

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13