Obnoviť stránku

BRAUN TS 715

+ 60 dní záruka vrátenia peňazí
4,9 24 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BRAUN TS 715

Ak potrebujete naozaj dobrú naparovaciu žehličku za priaznivú cenu, toto je tá správna voľba. Nemecká firma Braun je známa spoľahlivosťou a kvalitou svojich výrobkov a táto žehlička disponuje technológiami, ktoré poznáme od profesionálnych verzií. Variabilné nastavenie pary je postačujúcich 0-40 g/min a parný ráz má výkon 140 g/min a nechýba tiež vertikálne naparovanie.

Na prvý pohľad zaujme predovšetkým patentovaná eloxovaná žehliaca plocha, ktorá má 2x väčšiu tvrdosť ako nerezová oceľ a zaručuje dlhý sklz a ochranu pred poškodením. Výbava je doplnená modernými systémami AntiCalc proti usadzovaniu vodného kameňa a Antidrip proti odkvapkávaniu. Pri tejto sympatickej fialovej žehličke s príkonom 2300 W určite oceníte aj funkciu kropenia a samočistenia.

Rozmery:
300 x 160 x 131 mm

Parametre a špecifikácia

Typ žehličky

Typ žehličky Naparovacia
Typ naparovania Vertikálne

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie Kropenie
Funkcie súvisiace s vodou Odvápňovanie
Ďalšie funkcie Samočistenie
Bezpečnostné prvky Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu)

Tech. špecifikácia

Príkon 2 300 W
Parný výkon 40 g/min
Parný ráz 140 g/min

Farba

Farba Fialová
Kód:  EAN6020f
Produktové číslo:  TS 715

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17