Obnoviť stránku

Braun Silk·expert Pro 3 PL3139

4,7 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
349,90 €

Braun Silk·expert Pro 3 PL3139

IPL epilátor Braun Silk·expert Pro 3 PL3139 vás zbaví chĺpkov až na 6 mesiacov

Zaobstarajte si na doma aktuálne najlepší epilátor od značky Braun. IPL epilátor Braun Silk·expert Pro 3 PL3139 neodstraňuje chĺpky laserom, ale využíva pokročilú technológiu IPL, ktorá sa postará o redukciu chĺpkov už za 3 mesiace používania. O precízne výsledky sa stará senzor Skin Pro, ktorý nepretržite monitoruje tón pleti a prispôsobí mu intenzitu zábleskov. Sú tak dosiahnuté optimálne výsledky pri zachovaní šetrného prístupu k pokožke. K epilátoru Braun Pro 3 PL3139 dostanete 3 nadstavce na ošetrenie citlivých miest a veľkých plôch. Komfort pri používaní epilátora zaisťujú dva citlivé režimy. Epilátor Braun Silk·expert Pro 3 PL3139 generuje až 100 zábleskov za minútu. Ľahko tak s ním môžete prechádzať po vašej pokožke plynulým, kĺzavým pohybom.

IPL Braun PL3139 využíva technológiu Skin Pro²

Tón pleti sa na celom tele líši a preto je IPL Braun Silk Expert Pro 3 PL3139 vybavený snímačom Skin Pro s UV filtrom. Ten sa stará o nepretržité snímanie pleti a následné automatické prispôsobenie výkonu prístroja.

²Zdieľaná technológia so spoločnosťou Cyden

Laserový epilátor Braun Silk·expert Pro 3 PL3139 so senzorom snímania odtieňa pleti

Vstavaný senzor sníma tón vašej pleti až 80× za sekundu a automaticky upravuje intenzitu epilátora Braun Silk·expert Pro 3 PL3139 na zabezpečenie optimálnych výsledkov.

IPL epilátor Braun Silk·expert má vstavaný UV filter

IPL epilátor s technológiou Skin a vstavaným UV filtrom umožní precíznu a bezbolestnú epiláciu s dlhotrvajúcimi výsledkami z pohodlia domova.

Epilátor Braun poskytne precíznu epiláciu

Užite si presnú a precíznu epiláciu s Braun Silk·expert Pro 3 PL3139. Ľahko sa dostanete aj do horšie dostupných oblastí a vykonáte epiláciu.

Režimy na citlivú pokožku

Laserový epilátor Braun Silk·expert Pro 3 PL3139 disponuje režimom na citlivú pokožku, čím prispôsobíte intenzitu svetla stlačením tlačidla. Zaistite si tak s pomocou IPL epilátora hladkú pokožku aj v chúlostivých oblastiach.

Nepretržité vysokorýchlostné záblesky

IPL epilátor Braun bliká každých 0,6 sekundy. S pomocou vysokorýchlostných zábleskov tak môžete ľahko kĺzať po vašej pokožke, pričom vynecháte oveľa menej miest.

3 úrovne intenzity IPL epilátora Silk·expert Pro

Zvoľte si jednu z 3 úrovní intenzity na zaistenie optimálnej starostlivosti a prispôsobenie odtieňa vašej pleti.

Výkonný a odolný epilátor od Braun

Zaobstarajte si zariadenie, ktoré vám dlho vydrží. IPL epilátor Braun PL3139 bol skonštruovaný tak, aby vydržal približne 16 rokov a vygeneroval až 300 000 zábleskov.

Je pre vás Braun PL3139 vhodný?

Epilátor Braun Silk·expert Pro 3 PL3139 je vhodný na širokú škálu odtieňov pleti. Technológia IPL je najmenej vhodná na veľmi svetlé, ryšavé, sivé alebo biele chĺpky. Tie totiž obsahujú menej melanínu, ktorý absorbuje svetlo.

Obsah balenia:

  • 1× Silk-expert Pro 3 so štandardnou hlavou
  • 1× prídavná presná hlava
  • 1× mini holiaci strojček na tvár
  • 1× holiaci strojček Venus Extra Smooth
  • 1× puzdro na zips

Parametre a špecifikácia

Určenie

Využitie Telo

Typ

Typ IPL

Využitie

Využitie Telo

Určenie

Určenie Dámske

Vybavenie a funkcie

Funkcie UV filter, Snímač odtieňa pokožky
Počet hlavíc 2
Obsah balenia Puzdro/taštička, Holiaca hlavica, Napájací adaptér

Vlastnosti

Počet režimov 3

Farba

Farba Strieborná

Napájanie

Napájanie Elektrická sieť

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Veľká Británia, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  BRALA052
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4210201412052

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02