Obnoviť stránku

Braun Silk-expert Pro 3 PL3111 IPL

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Braun Silk-expert Pro 3 PL3111 IPL

Braun Silkexpert Pro 3

Bezpečné a trvalé odstránenie viditeľných chĺpkov*

Najbezpečnejšia IPL vďaka technológii SensoAdaptTM*

Odtieň pokožky sa na rôznych častiach tela líši. Snímač odtieňa pokožky SensoAdaptTM (s UV ochranou) kontinuálne sníma odtieň pokožky a prispôsobuje jej intenzitu zábleskov tak, aby bolo odstránenie chĺpkov bezpečné a účinné.

Braun Silk-expert Pro 3 PL3111

Doporučené Skin Health Alliance (Aliancia pre zdravie pokožky).

Dermatologicky schválila ako bezpečné pre pokožku popredná medzinárodná dermatologická organizácia v spolupráci s dermatológmi a vedcami.


2× rýchlejšie ošetrenie

Na ošetrenie oboch nôh potrebujete pri najnižšej úrovni energie iba 9 minút. Kĺzavý režim spúšťa záblesky v rade za sebou a zaistí tak rýchlejšie ošetrenie. Kĺzavý režim je ideálny pre väčšie časti tela. Precízny režim je vhodný pre menšie a citlivé partie.

Presný a šetrný k pokožke

Presná hlavica umožňuje ošetriť aj menšie alebo citlivé partie, ako je tvár, línie bikín a podpazušie. Zariadenie umožňuje ošetrenie v 2 režimoch - normálny a šetrný režim. Šetrný režim je vhodný pre citlivé oblasti a pre začiatočníčky vo svete IPL epilácie.

300 000 zábleskov, 3 úrovne intenzity

300 000 zábleskov (o 20 % viac než pri predchádzajúcom Braun Silk·expert 3). 3 úrovne intenzity zaisťujú, že sa intenzita záblesku prispôsobí odtieňu pokožky.

Plánujte a sledujte svoje procedúry

Aplikácia Braun Silk·expert Pro vám pomáha plánovať a sledovať postup ošetrenia pokožky. Vďaka aplikácii získate prehľad ošetrení pokožky a zaistíte dokonalé výsledky.


Zistite, či je pre vás technológia IPL vhodná:

Braun Silk-expert IPL je najúčinnejší pri svetlých až stredných odtieňoch pokožky, s chĺpkami od prirodzenej blond po tmavo hnedé alebo čierne. Zariadenie je najmenej účinné na veľmi blonďavé, hrdzavé, sivé alebo biele chĺpky, kde je menšie množstvo melanínu pre absorbovanie svetla.




Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela, Fialová

Využitie

Využitie Tvár, Nohy, Intímne partie, Chrbát, Telo

Typ

Typ IPL

Určenie

Určenie Dámske

Vybavenie a funkcie

Funkcie Snímač odtieňa pokožky
Počet nadstavcov 1
Obsah balenia Puzdro/taštička

Vlastnosti

Počet režimov 2

Napájanie

Napájanie Elektrická sieť
Kód:  BRAEI150
Produktové číslo:  4210201211150

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11