Obnoviť stránku

BRAUN Silk Expert BD5001 IPL

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BRAUN Silk Expert BD5001 IPL


Braun Silk-expert - múdra voľba

Silk-expert je prelomový IPL systém, ktorého výsledkom je trvalé a viditeľné odstránenie chĺpkov len po štyroch ošetreniach. Funguje pod povrchom pokožky tak, že zasahuje melanín vo folikule chĺpku a pomáha tak prerušiť cyklus opätovného dorastania chĺpku.

Pri opakovanom a pravidelnom používaní bráni chĺpkom, aby dosiahli opäť povrch pokožky. Odtieň pokožky sa mení na rôznych miestach, každý odtieň vyžaduje konkrétnu dávku energie pre zasiahnutie melanínu.

Iba Braun Silk-expert má unikátny senzor odtieňa pokožky SensoAdapt, ktorý priebežne sníma odtieň vašej pokožky až 80× za sekundu a automaticky upravuje intenzitu svetla na najväčšiu účinnosť a bezpečnosť. Vyhnete sa tak námahe pri odhadovaní odtieňa pokožky podľa farebných tabuliek, ktoré vyžadujú iné prístroje.


Rýchle a presné ošetrenie

Posuvný režim poskytuje rýchle a účinné ošetrenie väčších oblastí, ako sú nohy. Zabudovaný kontaktný senzor pre pokožku zabezpečuje, aby bolo možné detailne ošetriť aj malé oblasti, ako je napríklad miesto nad hornou perou.

Žiadna iná IPL technológia nie je rýchlejšia

Braun Silk-Expert IPL poskytuje rýchle ošetrenie pre väčšie oblasti tela, ako sú nohy alebo paže. Tieto oblasti možno ošetriť už za 10 minút, bez vplyvu na účinnosť.


jemný režim

Jemný režim

120 000 záblesků

300 000 zábleskov

Non-stop výkon

Non-stop výkon


7 dôvodov prečo používať IPL od Braun doma

1. Používaním Silk-expert IPL od Braun dosiahnete trvalé a viditeľné odstránenie chĺpkov už za 4 týždne.

2. Výnimočná technológia od Braun SensoAdapt upravuje IPL ošetrovanie na mieru podľa odtieňa vašej pokožky a je vhodná na ošetrenie tela i tváre.

3. Používa rovnaký princíp ako profesionálne IPL ošetrenie v salóne, všetko v pohodlí vášho domova.

4. Braun Silk-expert je najrýchlejšia IPL technológia na trhu. Nohy ošetríte len za 10 minút!

5. Klinicky testované odborníkmi, ošetrenie je jemné a skutočne bezbolestné.

6. IPL zariadenie je napájané káblom pre neprerušované ošetrovanie s maximálnym výkonom.

7. V porovnaní s profesionálnym ošetrením laserom alebo voskom je ošetrenie so Silk-expert IPL od Braun úsporným spôsobom pre odstránenie chĺpkov.


Je IPL vhodné pre vás?

Braun Silk-expert IPL je najúčinnejší pri svetlých až stredných odtieňoch pokožky, pri chĺpkoch od prirodzenej blond až po tmavohnedé alebo čierne. Zariadenie je najmenej účinné pri veľmi blonďavých, hrdzavých, sivých alebo bielych chĺpkoch, v ktorých sa nachádza menšie množstvo melanínu pre absorbovanie svetla.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ IPL

Vybavenie a funkcie

Funkcie Snímač odtieňa pokožky

Vlastnosti

Napájanie

Napájanie Elektrická sieť
Kód:  BRAEP019
Produktové číslo:  4210201139737

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03