Obnoviť stránku

BRAUN Silk-épil 7 7-527 Wet & Dry + reproduktor

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BRAUN Silk-épil 7 7-527 Wet & Dry + reproduktor

Prenechajte starostlivosť o svoju pokožku profesionálom. Spoločnosť Braun teraz prináša skvelý epilátor Silk-épil 7 7-527 Wet & Dry. Odstraňuje aj tie najkratšie a najjemnejšie chĺpky dlhé len 0,5 mm. Tak malé je zrnko piesku. Navyše epilátor nemá prívodnú šnúru, takže ho môžete používať ako nasucho, tak aj v sprche alebo vani pre ešte šetrnejšie epiláciu. Ako bonus dostanete k epilátora malý štýlový reproduktor vhodný k vášmu smartphonu.

Všestranný šikula

Silk-épil 7 Wet & Dry bol navrhnutý špeciálne pre epiláciu v teplej vode, pretože uvoľňuje a upokojuje. Teplo podporuje váš krvný obeh a zvyšuje komfort pri epilácii, pretože mierne znecitlivuje pokožku. Za pomocou prelomové technológie Close-Grip od značky Braun je navyše epilácia účinnejšia ako kedykoľvek predtým. Štyridsať pinziet je navrhnuté tak, aby zachytili chĺpok v optimálnom uhle a ešte bližšie pokožke.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový epilátor za skvelú cenu
  • Je bezdrôtový a vodotesný
  • Vysokofrekvenčné masážny systém
  • Až 40 minút prevádzky, len 1 hodina nabíjania
  • Výkyvná hlava pre maximálny dôkladnosť a komfort

Maximálne efektívne a výkonný

Tento epilátor je vybavený pružnou výkyvnou hlavou, ktorá sa môže vychýliť dopredu i dozadu až o 15 stupňov. To znamená, že sa lepšie prispôsobí kontúram tela pre väčší komfort a maximálne dôkladnosť. Tak je zaručené, že epilátor zostáva v optimálnej polohe pre najlepší výkon. Tomu všetkému napomáhajú špeciálne výstupky SoftLift, ktoré efektívne nadvihnú chĺpky, ktoré priliehajú k pokožke, a navedú ich k pinzetám. A aby bolo pri epilácii všetko úplne perfektný, k jednoduchej manipulácii pomáha osvetlenie SmartLight, takže presne viete na čom práve ste.

Vysoký komfort

Vysokofrekvenčné masážny systém stimuluje pokožku počas epilácie a redukuje pocit ťahanie. Vďaka jedinečnej kombinácii funkcií upokojujúcich pokožku je epilátor Silk-épil 7 odporúčaný ako šetrné riešenie k dlhodobému odstránenie chĺpkov. Môžete si zvoliť aj rýchlosť epilácie podľa svojich vlastných potrieb. Napríklad rýchlosť 1 je určená pre obzvlášť šetrnú epiláciu a rýchlosť 2 pre obzvlášť dôkladnú epiláciu. Navyše sú všetky epilátory Silk-épil 7 vodotesné, takže je pre zlepšenie hygieny môžete používať a čistiť pod tečúcou vodou.

Obsah balenia:
Epilátor v pevnej darčekovej krabici
Nástavec pre väčšiu účinnosť
Nabíjačka
Kefka
Reproduktor ako darček

Parametre a špecifikácia

Vybavenie a funkcie

Funkcie Epilácia namokro, Výkyvná hlavica
Počet nadstavcov 1
Obsah balenia Masážny nadstavec

Vlastnosti

Počet rýchlostí 2

Napájanie

Napájanie Akumulátor
Kód:  BRAEP015
Produktové číslo:  4210201140856
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13