Obnoviť stránku

Braun Series 9 Pro 9465cc Grey

4,7 104 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Braun Series 9 Pro 9465cc Grey

Holiaci strojček BRAUN Series 9 9465cc GREY pre to najlepšie oholenie

BRAUN vám prináša pokročilejší holiaci strojček Series 9 9465cc, ktorý je vybavený inovatívnou holiacou hlavou s 5 holiacimi prvkami. Strojček so zastrihávačom ProLift je presne navrhnutý na čo najšetrnejšie oholenie nepoddajných fúzov. Hravo zvládne 1, 3 alebo 7-dňové strnisko. Okrem toho je strojček na holenie vybavený sonickou technológiou, ktorá vďaka 10 000 vibráciám šetrne zachytáva viac chĺpkov na brade. Pokožka je potom krásne hladká a jemná na dotyk.

Holiaci strojček planžetový BRAUN Series 9 9465cc GREY

Čo vám ponúkne Series 9?

Holiaci strojček BRAUN Series 9 9465cc vám ponúkne novú úroveň holenia, pretože je vybavený špičkovou a inovatívnou technológiou na šetrné odstránenie aj tých najjemnejších fúzov. Strojček na holenie BRAUN Series 9 9465cc bol vyrobený v Nemecku tak, aby vydržal až 7 rokov používania.

Holiaci strojček BRAUN Series 9 9465cc na hladké oholenie

Holiaci strojček BRAUN Series 9 9465cc je ideálny na hladké oholenie aj hustých fúzov. Planžeta sa dokáže prispôsobiť aj fúzom kratším ako 0,05 mm. To všetko vďaka špeciálne navrhnutej čepeli a technológii AutoSense.

BRAUN Series 9 9465cc s jedinečnou sonickou technológiou

Strojček na holenie BRAUN Series 9 9465cc má jedinečnú sonickú technológiu, ktorá holí šetrne a účinne. Navyše zvládne holiť až o 10 % rýchlejšie*.

* v porovnaní s predchádzajúcou generáciou Braun Series 9

100 % vodotesný strojček na holenie

Nový holiaci strojček BRAUN Series 9 9465cc je 100 % vodotesný, takže si ho môžete vziať rovno aj do sprchy. Ak chcete dosiahnuť hladšie oholenie, použite penu alebo gél, ktoré vám holenie spríjemnia. Pokožka zostáva nádherne hebká.

Presné a precízne holenie

Pánsky holiaci strojček BRAUN Series 9 9465cc je vybavený špeciálnym prepínačom na zablokovanie holiacej hlavy. To vám umožní oholiť aj nepoddajné fúzy. Ohoľte každý kúsok s presnosťou a precíznosťou.

Výdrž strojčeka BRAUN Series 9 9465cc až 60 minút

Príjemnou výhodou holiaceho strojčeka BRAUN Series 9 9465cc je dlhá výdrž batérie až 60 minút. Kvalitná Li-Ion batéria umožňuje rýchle 5-minútové nabíjanie, vďaka čomu ju môžete mať vždy k dispozícii.

Praktické centrum SmartCare 5 v 1

Súčasťou holiaceho strojčeka BRAUN Series 9 9465cc je tiež špeciálne SmarCare centrum, ktoré automaticky vyberá čistiaci program. Centrum zároveň strojček nabíja a hygienicky čistí, premaže aj vysuší. Stačí vám na to jedno stlačenie.



Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánsky
Využitie Tvár

Využitie

Využitie Tvár

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus Planžetový

Napájanie

Napájanie Akumulátor
Doba chodu 60 min
Doba nabíjania 1 h

Funkcie a vlastnosti

Funkcie Vodoodolnosť, Umývateľnosť, Indikátor nabíjania LED, Digitálny displej, Rýchle nabíjanie

Vhodné na

Vhodné na Mokré holenie

Farba

Farba Sivá
Kód:  BRAHS124
Produktové číslo:  BS99465cc

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19