Obnoviť stránku

Braun Series 9-9260s Wet & Dry

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Braun Series 9-9260s Wet & Dry


Čo odlišuje presné holiace strojčeky Braun od ostatných?

Výnimočný výsledok holenie v sebe spája hladkú pokožku a pohodlie bez kompromisov. Holiaci strojček Braun Series 9 dosahuje vynikajúce výsledky v oboch oblastiach.*

1. Neprekonateľne hladké oholenie: Series 9 oholí jedným ťahom viac fúzov. Špeciálne navrhnutá holiaca hlava zachytí aj ležiace fúzy a fúzy rastúce rôznymi smermi, čo sú výzvy, kde môžu bežné holiace strojčeky zlyhať.

2. Neprekonateľné pohodlie pokožky: Ako všetky holiace strojčeky značky Braun aj Braun Series 9 sa pohybuje v priamej línii. Nemusíte sa k rovnakému miestu vracať dvakrát, čo výrazne znižuje riziko podráždenia pokožky.

3. Nemecká zručnosť: Všetky holiace strojčeky Braun Series 9 sú navrhované, konštruované a vyrobené v Nemecku. Vysoko kvalitné holiace strojčeky sú zostrojené tak, že vydrží po dobu najmenej 7 rokov.

*Vyskúšané na trojdňovom strnisku v porovnaní s poprednými výrobky v tejto kategórii. Bližšie informácie na stránkach braun.com.


5 holiacich prvkov

5 holiacich prvkov

Každý sa špecializuje na iný druh fúzov. S týmto holiacim strojčekom nevynecháte ani ležiace fúzy alebo fúzy rastúce rôznymi smermi. Menej ťahov pri holení znamená menšie podráždenie pokožky. Je to jednoduché.

Titanový povrch

S titánovým povrchom

Titan je mimoriadne odolný kov s vysokou odolnosťou voči korózii. Okrem toho tiež skvele vyzerá. Preto Braun používa titán k povrchovej úprave zastrihávača.

SyncroSonic

SyncroSonic

Patentovaná technológia od Braun zaznamená vaše fúzy a automaticky sa im prispôsobí. V mieste, kde sú fúzy hustejšie, strojček ponúkne väčší výkon presne tam, kde je to potrebné.

Přizpůsobení se konturám

Prispôsobenie sa kontúram prostredníctvom funkcie 10-D

Vďaka plne flexibilnej hlave a pohyblivým holiacim prvkom sa holiaci strojček Braun Series 9 zľahka prispôsobí vašej pokožke a zachytí jedným ťahom viac fúzov ako iné strojčeky.


ľahké uloženie

ľahké uloženie

Nový nabíjací stojan minimalizuje priestor, ktorý strojček v kúpeľni zaberá, a zabezpečuje, aby bol strojček vždy plne nabitý. A zanecháva tiež dobrý dojem.

Pre mokré i suché holenie

Pre mokré i suché holenie

S holiacim strojčekom Series 9 sa môžete holiť na sucho alebo použiť vodu, penu alebo gél na holenie pre ešte lepší sklz a pocit hladšia pokožky.

úplne vodeodolný

úplne vodeodolný

Vyskúšajte prvotriedny nemeckú technológiu. Všetky holiace strojčeky značky Braun sú vodeodolné až do hĺbky 5 metrov, takže je pre ľahšie čistenie môžete pohodlne oplachovať pod tečúcou vodou, alebo sa dokonca môžete holiť v sprche.

Holení bez síťového přívodu

Holenia bez sieťového prívodu po dobu 50 minút

Špičková Li-Ion batéria zaručuje nepretržitý výkon a plne sa dobije za jednu hodinu. Kvalitný LED displej odpočítava zostávajúci počet minút prevádzky.Je akumulátorový a teda funguje len bez napájajúceho kábla - ochrana užívateľa.

Parametre a špecifikácia

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus Planžetový

Napájanie

Napájanie Elektrická sieť, Batériové
Doba chodu 50 min

Funkcie a vlastnosti

Funkcie Vodoodolnosť, Umývateľnosť, Zastrihávač

Vhodné na

Vhodné na Mokré holenie

Farba

Farba Strieborná
Kód:  BRAHSP010
Produktové číslo:  81576497
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08