Obnoviť stránku

Braun Series 7-7893s Wet & Dry

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Braun Series 7-7893s Wet & Dry


Čo odlišuje presné holiace strojčeky Braun od ostatných?

Výnimočný výsledok holenia v sebe spája hladkú pokožku a pohodlie bez kompromisov. S holiacim strojčekom Braun Series 7 si vyberáte náš špičkový holiaci strojček s vynikajúcou technológiou.

1. Výkonný na dokonalé oholenie: Series 7 oholí jedným ťahom viac fúzov ako iné strojčeky v dvoch ťahoch. Hlavica strojčeka je mimoriadne úzka, hoci obsahuje štyri špecializované holiace prvky. Vďaka tomu sa dostane aj do ťažko dosiahnuteľných oblastí a oholí fúzy pozdĺž kontúr a pod nosom, kde väčšie holiace strojčeky zvyčajne zlyhávajú.

2. Jemný k pokožke: Ako všetky holiace strojčeky značky Braun aj Braun Series 7 sa pohybuje v priamej línii. Nemusíte sa k rovnakému miestu vracať dvakrát, čo výrazne znižuje riziko podráždenia pokožky.

3. Nemecká zručnosť: Všetky holiace strojčeky Braun Series 7 sú navrhované, konštruované a vyrobené v Nemecku. Vysokokvalitné holiace strojčeky sú zostrojené tak, aby vydržali najmenej 7 rokov.


4 holicí prvky

Štyri holiace prvky

Každý sa špecializuje na iný druh fúzov, takže je možné jediným ťahom zachytiť aj výrazne nepoddajné fúzy. A menej ťahov pri holení znamená menšie podráždenie pokožky.

Chytrý holící strojek

Inteligentný holiaci strojček

Sonická technológia od Brauna zaznamená vaše fúzy a automaticky sa im prispôsobí. V mieste, kde sú fúzy hustejšie, strojček jednoducho ponúkne väčší výkon. Ide o inteligentnú funkciu!

Personalizované holení

Personalizované holenie

Vyberte si podľa druhu pokožky a osobných preferencií jeden z piatich holiacich režimov od Sensitive na citlivú pokožku až po Turbo. To všetko stlačením jediného tlačidla.

Přizpůsobení se konturám

Prispôsobenie sa kontúram prostredníctvom funkcie 8-D

Vďaka plne flexibilnej hlavici a pohyblivým holiacim prvkom sa holiaci strojček Braun Series 9 zľahka prispôsobí vašej pokožke a zachytí jedným ťahom viac fúzov ako iné strojčeky.


Hlava pro přesné holení

Hlavica na presné holenie

Plný výkon holiaceho strojčeka Braun Series 7 je zabudovaný do mimoriadne malej holiacej hlavice, ktorá sa dostane s úplnou presnosťou aj do obtiažnych miest, napr. pod nosom.

Pro mokré i suché holení

Na mokré aj suché holenie

S holiacim strojčekom Series 7 sa môžete holiť na sucho alebo použiť vodu, penu alebo gél na holenie na ešte lepší sklz a pocit hladšej pokožky.

Zcela voděodolný

Úplne vodoodolný

Vyskúšajte prvotriednu nemeckú technológiu. Všetky holiace strojčeky značky Braun sú vodoodolné až do hĺbky 5 metrov, takže ich môžete pohodlne oplachovať pod tečúcou vodou, alebo sa dokonca môžete holiť v sprche.

Špičková Li-Ion baterie

Holenie bez sieťového prívodu na 50 minút

Špičková Li-Ion batéria zaručuje nepretržitý výkon a plne sa dobije za jednu hodinu. Kvalitný displej zobrazuje zostávajúcu dobu prevádzky.

Parametre a špecifikácia

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus Planžetový

Napájanie

Napájanie Akumulátor
Doba chodu 50 min
Doba nabíjania 1 h

Funkcie a vlastnosti

Funkcie Vodoodolnosť, Umývateľnosť, Zastrihávač, Digitálny displej

Vhodné na

Vhodné na Mokré holenie

Farba

Farba Strieborná
Kód:  BRAHSP012
Produktové číslo:  4210201166665
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18