Obnoviť stránku

BRAUN Series 7-720s-7

4,9 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BRAUN Series 7-720s-7

Holiace strojčeky Series 7 sú technologicky najpokročilejšie holiace strojčeky od spoločnosti Braun. Series 7 spája nekompromisný nemeckej inžinierstva a výrobu sa svetoznámym dizajnom Braun. Mohla tak vzniknúť revolučnej technológie Sonic sa pýši posilnením motora TurboMode, ktorý automaticky prispôsobí svoj ??výkon hustote fúzov a počas každého ťahu vyvinie mimoriadnych 10000 vibrácií, čo zaručuje maximálne dôkladné a pohodlné oholenie.
Series 7-720s-7 je prešpikovaný technologickými vychytávkami, ktoré vám holenie spríjemnia. Môžete si nastaviť 3 rôzne režimy holenie - normálny, intenzívny a posilnený TurboMode, pre ťažko holitelné zóny tváre. Strihacie lišta ActiveLift je jediná patentovaná stredová strihacie lišta na svete, svojimi 130 pohybmi za sekundu aktívne nadvihne a oholí aj na ťažko dostupných miestach na krku, kde sa často objavujú fúzy priliehajúce k pokožke.

Kľúčové vlastnosti

  • Svetovo unikátna inovačné technológie Sonic
  • 3 režimy osobného nastavenia pre individuálnejšie oholenie
  • Patentovaná strihacia lišta ActiveLift
  • OptiFoil - pre dokonalú hladkosť, ktorá vydrží dlhšie
  • Plne flexibilný holiaci systém pre maximálnu prispôsobivosť kontúram tváre
  • Výsuvný zastrihávač dlhých fúzov pre presný strih
  • 100% vodeodolný a plne umývateľný
  • Výkonná akumulátorová Li-Ion batéria bez pamäťového efektu
  • Akumulátorový i sieťová prevádzka

Najpokročilejšie planžeta OptiFoil s jedinečnou geometriou a ergonomicky tvarovanými otvormi umožňuje zachytiť omnoho viac fúzov a oholiť je dôkladnejšie ako kedykoľvek predtým. Vďaka tejto jedinečnej kombinácii výkyvné holiace hlavy a plávajúcich planžety máte zabezpečené maximálne prispôsobenie kontúram tváre.

S káblom i bez

Nechýba ani výsuvný zastrihávač dlhých fúzov s vysokým výkonom. Dobre poslúži k zastrihnutia kotliet, fúzov alebo briadky. Stačí ho iba vysunúť smerom nahor. Samozrejmosťou je plná ochrana proti vniknutiu vlhkosti a možnosť rýchleho opláchnutie pod tečúcou vodou. Výkonná akumulátorová Li-Ion bez pamäťového efektu môžu používať so sieťovým prívodom, ale aj bez neho. Plné nabitie trvá len hodinu a holiť sa môžete až 50 minút bez sieťového prívodu. Rýchle päťminútové nabitie umožňuje jedno oholenie bez pripojeného prívodného kábla.
Obsah balenia:

  • Holiaci strojček
  • Cestovné puzdro
  • Nabíjačka
  • Čistiaca kefka

Parametre a špecifikácia

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus Planžetový

Napájanie

Napájanie Elektrická sieť, Batériové
Doba chodu 49,02 min
Doba nabíjania 0,98 h

Funkcie a vlastnosti

Funkcie Vodoodolnosť, Umývateľnosť, Zastrihávač

Vhodné na

Vhodné na Mokré holenie

Farba

Farba Čierna
Kód:  BRAHSP002
Produktové číslo:  4210201128106

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01