Obnoviť stránku

BRAUN Series 3-390-4 Clean & Charge

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BRAUN Series 3-390-4 Clean & Charge

BRAUN Series 3 390cc-4 je moderný holiaci strojček s integrovanými britmi a nezávisle plávajúcimi holiacimi dielmi pre dokonalé kopírovanie rysov Vašej tváre. Vďaka trojitému holiacemu systému (2 planžety a integrovaná strihacia lišta) holí dôkladne jedným ťahom a to nielen dlhšie fúzy, ale aj strnisko. Možnosť fixácie holiacich dielov zaisťuje ešte presnejšie oholenie.
Planžeta SensoFoil s rôzne tvarovanými otvormi zachytáva fúzy rastúce rôznymi smermi a zaisťuje tak rýchlejšie a pohodlnejšie oholenie. To je ešte o možnosť využiť zastrihávač dlhých fúzov. Holiaci strojček je ľahko udržiavateľný - stačí ho len umyť pod tečúcou vodou. BRAUN Series 3 390cc-4 funguje ako na akumulátorový tak na sieťovú prevádzku. Doba nabíjania sa pohybuje okolo 60 minút, po ktorých je strojček pripravený pracovať až 45 minút. V časovom strese môžete využiť aj funkcia rýchlonabíjanie, pri ktorej nabitie prístroja trvá iba päť minút. V prípade opotrebenia jednotlivých holiacich dielov sa aktivuje kontrolka. V balení nájdete aj praktické cestovné puzdro a kefka na čistenie a údržbu.
Parametre a špecifikácie:

Holiaci systém:

trojitý
Clean & Renew
Planžeta:
SensoFoil
Ďalšie vlastnosti:
umývateľný
nabíjacie
funkcia rýchlonabíjanie
kontrolky nabíjania a nízkej kapacity akumulátora
Napájanie:
akumulátorový alebo sieťovú prevádzku
Doba nabíjania: 60 minút
Doba prevádzky: 45 minút
Rozmery:
21 x 11,5 x 11,5 cm.
Hmotnosť:
1 kg.
Farebné prevedenie:
motorsport dizajn
čierno-šedé

Príslušenstvo:

cestovné puzdro
kefka na čistenie
Kód:  EAT1003n
Produktové číslo:  4210201033547
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12