Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Braun Series 3 3090 Clean&Charge

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Braun Series 3 3090 Clean&Charge


Drsný na fúzy. Jemný na pokožku.

Braun je ikonická nemecká značka, ktorá sa špecializuje na presné holiace strojčeky svetovej úrovne. Globálne je oceňovaná za svoj jednoduchý, intuitívny dizajn a vynikajúci výkon produktu. Dôverujú jej muži po celom svete, Braun je svetovou jednotkou medzi holiacimi strojčekmi.* Všetky holiace strojčeky Braun majú priame, intuitívne ťahy, teda rovnaké miesto nemusíte prechádzať dvakrát, čo pomáha minimalizovať podráždenie pokožky. Špeciálne strihacie diely sú citlivé na tlak a sú chránené patentovanou kovovou sieťkou (SensoFoil™), ktorá zaistí čisté a maximálne oholenie a vynikajúce pohodlie pokožky. Všetky holiace strojčeky Series 3 sú navrhnuté a vyrobené v Nemecku, a tak je zachovaná maximálna presnosť a pozornosť detailu. Kvalita, ktorú pocítite každý deň.

* Na základe prieskumu vykonaného v období do júla 2015 do júna 2016. Zdroj: Predný inštitút zaoberajúci sa prieskumom trhu.


Pokročilé holenie

Pokročilé holenie

3 špecializované strihacie diely spolupracujú na hladkom a jemnom oholení. Patentovaná technológia Braun SensoFoil™ chráni vašu pokožku pred ultra ostrým ostrím.

Technológia Micro Comb

Technológia Micro Comb

Hrebeň ProSkin Micro Comb zachytí väčšinou fúzov pri prvom ťahu, vďaka čomu pokožku oholíte rýchlejšie a pohodlnejšie.

Citlivosť pokožky

Citlivosť pokožky

Ostrie Braun citlivé na tlak sa automaticky zasunie, aby tak ochránilo vašu pokožku. Pre jemné oholenie a pocit hladkej pokožky.

Zabudovaná presnosť

Zabudovaná presnosť

Extra veľký strihač na zadnej strane je ideálny na tvarovanie bokombrád alebo zastrihávanie dlhších fúzov pred holením.


Každý deň ako nový

Každý deň ako nový

Jediná stanica na svete na báze alkoholu s 3 účinkami Clean&Charge odstraňuje 99,9 % baktérií. Je 10× hygienickejšia než čistenie pod tečúcou vodou a váš holiaci strojček je každý deň ako nový.

Použitie s káblom aj bez kábla

Použitie s káblom aj bez kábla

Energia vám nikdy nedôjde. Inteligentný konektor je vybavený automatickým nastavením napätia 100 – 240 V, a vy tak môžete svoj holiaci strojček Braun používať na cestách po celom svete.

100 % vodoodolný

100 % vodoodolný

Všetky holiace strojčeky Braun sú vodoodolné do hĺbky až 5 metrov. Prakticky ich môžete opláchnuť pod tečúcou vodou, čistenie je tak jednoduché a hygienické.

Vynikajúca batéria

Vynikajúca batéria

Výkonná NiMH batéria sa plne dobije za 1 hodinu, strojček možno potom používať 45 minút bez použitia napájacieho kábla. Rýchle 5-minútové nabitie stačí na 1 oholenie. Kontrolka LED vás upozorní kedy je váš holiaci strojček potrebné dobiť.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánsky

Využitie

Využitie Tvár

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus Planžetový

Napájanie

Napájanie Elektrická sieť, Akumulátor
Doba chodu 45 min
Doba nabíjania 1 h

Funkcie a vlastnosti

Funkcie Umývateľnosť, Zastrihávač, Indikátor nabíjania LED
Dĺžka strihu 0,05 mm
Dĺžky nadstavcov 0,05 mm

Vhodné na

Vhodné na Suché holenie

Farba

Farba Čierna
Kód:  BRAHS008
Produktové číslo:  81480173

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09